Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együttmaradnátok vele?

Figyelt kérdés

Barátnőmről nemrég kiderült hogy gyerekkorában bántott állatokat ... Aztmondta már változott(bár a mostani macskája eléggé fél az emberektől)de én teljesen összetörtem,mivel én nagy állatbarát vagyok. Amúgy a barátnőm hűséges hozzám szeret engem,jól kijövünk,de ez sokkolt ..

19F a lány 18 éves

2016. ápr. 12. 07:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél közös állatot, nem.

Én egyébként szeretem az állatokat, csak gondoskodni nem róluk, ezért egy ideje nincs állatom. Nem bántom őket, de nem is jönnék össze állat bolonddal.

21n

2016. ápr. 12. 07:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Nos aki bántja az állatot az szadista és nagyon kegyetlen. Azonnal szakítanék a helyedben ha nem akarod mondjuk elnézni eltűrni az ilyesmit esetleg majd valahogy rajtad is alkalmazza...Pszihológusra van szüksége.
2016. ápr. 12. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!