Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja vele ezt a párom?
talán így akarja éreztetni ,hogy ő a főnök...vagy ilyesmi..
egy emeletes bunkó
próbálj beszélni vele erről és hogy nem ő tojta a spanyolviaszt
hátha.....
attól még szerethet, hogy nem jut neki jobb nő
nekem ennyiből egyértelmű lenne, hogy a kapcsolatnak nincs jövője és semmi keresnivalónk egymás mellett
Miért panaszkodsz, ha neked a pszichopaták jönnek be?
Van egy elmebeteg barátod. Mi erre a megoldás? Kiírni egy kérdést a GYK-n. Összeilletek. Tegyük fel: 1. te nem vagy sík hülye. 2. A pasid nem volt komplettebb akkor sem, amikor összebútoroztál vele. 3. Ehhez lehetne nagy bránere vagy nagyon jómódú. 4. Egy pszichomókussal nem kezdenél a fallosz miatt. Ergo a pasid jómódú, te pedig egy csóringer vagy. Tévedek? Amennyiben nem egy csóró liba lennél nem itt picsognál.
"De viszont erzem hogy szeret." - amit leírtál abból nekem semmi ilyesmi nem jut eszembe....
Az előző barátnője is kirúgta, ha jól értem a helyzetet, szerintem csatlakozz hozzá---
De, szeret ő egy kicsit, csak nem igazán. És pláne nem normális módon, hanem önzően, birtoklási vággyal. Elvárja, hogy tökéletes legyél, és mindenben dirigálni akar. Nem írtál róla, de úgy sejtem, ő közel sem törekszik arra, hogy a kedvedben járjon, vagy hogy változtasson a rossz szokásain, vagy erősödjön a jelenleg gyenge területein. Kíváncsi lennék, hogy reagálna, ha te akár csak néhány alkalommal felemlegetnéd, hogy az exed mennyi mindent csinált jobban.
Szerintem lehet, hogy csak azért van még mindig veled, mert nem talált még nálad jobbat, sőt, lehet, hogy még keresni is lusta. Így inkább élvezi a jelenlegi kényelmet, és próbál még több előnyre szert tenni. Ha gondolod, üljetek le egy nyugodt, komoly beszélgetésre, talán egy esélyt még adhatsz ennek a kapcsolatnak. De én nem sok reményt fűznék ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!