Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinalja vele ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haliho0000 kérdése:

Miert csinalja vele ezt a párom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! En es a parom 1eve vagyunk együtt is èlünk. Az a baj hogy mindig valamivel belèmköt. Azt nem èrtem hogy amikor minden a legnagyobb rendben van akkor is. Es ez nagyon zavarò tud lenni. Mièrt csinalja Ezt? Nem szeret? Sokszor felhozta màr az ex bnöjèt hogy ö mi mindent csinàlt jobban. Nem tudok eligazodni rajta. En sosem szoktam ilyeneket a fejèhez vagni. sokszor èrzem azt hogy kevès vagyok neki. De viszont erzem hogy szeret. Csak ne lenne ilyen bonyolult. Pasik velemènyère lennèk kivancsi.
2016. ápr. 3. 22:53
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:

talán így akarja éreztetni ,hogy ő a főnök...vagy ilyesmi..

egy emeletes bunkó

próbálj beszélni vele erről és hogy nem ő tojta a spanyolviaszt

hátha.....

2016. ápr. 3. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

attól még szerethet, hogy nem jut neki jobb nő

nekem ennyiből egyértelmű lenne, hogy a kapcsolatnak nincs jövője és semmi keresnivalónk egymás mellett

2016. ápr. 4. 00:50
 3/11 A kérdező kommentje:
koszonom a vàlaszokat de nem jutottam elörebb. Viszont ax igaz Lehrer hogy ugly akarja ervenyesiteni az akaratat. Azt is tudni kell rola hogy elèg sok ether van rajta Es ez is Lehrer a kivalto ok
2016. ápr. 4. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Miért panaszkodsz, ha neked a pszichopaták jönnek be?

Van egy elmebeteg barátod. Mi erre a megoldás? Kiírni egy kérdést a GYK-n. Összeilletek. Tegyük fel: 1. te nem vagy sík hülye. 2. A pasid nem volt komplettebb akkor sem, amikor összebútoroztál vele. 3. Ehhez lehetne nagy bránere vagy nagyon jómódú. 4. Egy pszichomókussal nem kezdenél a fallosz miatt. Ergo a pasid jómódú, te pedig egy csóringer vagy. Tévedek? Amennyiben nem egy csóró liba lennél nem itt picsognál.

2016. ápr. 29. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:

"De viszont erzem hogy szeret." - amit leírtál abból nekem semmi ilyesmi nem jut eszembe....

Az előző barátnője is kirúgta, ha jól értem a helyzetet, szerintem csatlakozz hozzá---

2016. ápr. 29. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:

De, szeret ő egy kicsit, csak nem igazán. És pláne nem normális módon, hanem önzően, birtoklási vággyal. Elvárja, hogy tökéletes legyél, és mindenben dirigálni akar. Nem írtál róla, de úgy sejtem, ő közel sem törekszik arra, hogy a kedvedben járjon, vagy hogy változtasson a rossz szokásain, vagy erősödjön a jelenleg gyenge területein. Kíváncsi lennék, hogy reagálna, ha te akár csak néhány alkalommal felemlegetnéd, hogy az exed mennyi mindent csinált jobban.

Szerintem lehet, hogy csak azért van még mindig veled, mert nem talált még nálad jobbat, sőt, lehet, hogy még keresni is lusta. Így inkább élvezi a jelenlegi kényelmet, és próbál még több előnyre szert tenni. Ha gondolod, üljetek le egy nyugodt, komoly beszélgetésre, talán egy esélyt még adhatsz ennek a kapcsolatnak. De én nem sok reményt fűznék ehhez.

2016. ápr. 30. 07:32
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Szeret ő, csak ő így szeret, és ennyit tud adni magából. Neked kell tudnod eldönteni, hogy ez elég-e neked. Nem fog változni, mert neki az a lényeg, hogy magát többnek lássa/érezze azáltal, hogy téged megaláz. Vannak ilyen emberek.
2016. ápr. 30. 13:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Bújjatok el! Degradáló szarkupacok!!!
2016. jún. 26. 00:27
 9/11 anonim ***** válasza:
OK, elbújunk, de hát nem mi kötünk beléd, nem mi degradálunk az exéhez képest...
2016. jún. 26. 01:03
 10/11 Költőnő? ***** válasza:
Hát úgy látszik, van akinek jó ha így szeretik.
2016. jún. 26. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!