Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom?

Figyelt kérdés

Tegnap munka közben elvágta a karját, lett rajta egy kb 1 centis mély seb, de nem vérzett, belül meg fehér gennyes lett azóta. Felhívott kétségbeesetten hogy jaj most mit csináljon, én meg mondtam neki hogy menjen el az üzemorvoshoz, persze nem ment el hanem egy másik munkatársával tettek rá egy ragtapaszt és ennyi. Ma meg idejött hozzám hogy jaj fáj neki, alkohollal lefertőtlenítettem, de abba is belekötött, hogy nem a sebet kell borogatni, hanem a környékét. Később meg megint idejött, hogy van-e itthon tű meg cérna, mert akkor lehet össze kéne varrni. Mondtam neki hogy akkor öltözzön fel és menjünk el az orvoshoz, elmegyek vele, csak nézze meg mikor rendel, erre lekezd velem veszekedni, hogy fejezzem már be, ő nem megy sehova, csak egy kis karcolás ez, majd meggyógyul...

Szerintetek?

2016. febr. 20. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem járnék egy 12 évessel, de ha neked ez kell...
2016. febr. 20. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Gondolom ő ilyen "kömény gyerek" aki asztá' nem mögy ám el a zorvoshó' ilyenekke'. Még mit nem! Ő asztá' inkább megóggya!

Csak nem Brick Bazooka személyesen?

[link]

2016. febr. 20. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
nevetséges és gyerekes.
2016. febr. 20. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Én Dr.Dudorhoz küldeném el :P

[link]

2016. febr. 20. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert hisztis pitsa.
2016. febr. 20. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem akar akkor ne foglalkozz vele.

De tényleg minek jársz egy ilyen nyomi gyerekkel?

2016. febr. 20. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert buta.
2016. febr. 20. 11:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha gennyes, akkor valószínűleg elfertőződött. Az ilyet nem varrják össze. Menjen el orvoshoz, ha nem akarja, hogy lerohadjon a karja.
2016. febr. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!