Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és férfiak mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak mi a véleményetek a másik nemröl? (kort kérek)

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 16:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A gyakori kérdések pont az azért van,hogy őszintén leírjátok a véleményetek egy adott kérdésre!

Ezek szerint tényleg ennyi depressziós és üldözési mániás ember olvassa az oldalt és mindenkiben egy kamu,vagy másokat egymásnak uszító embert lát?

2016. ápr. 10. 16:49
 12/24 anonim ***** válasza:

Szeretem a férfiakat. Sokkal több a férfi ismerősöm, barátom. Csupán 4 barátnőm van, akikkel szívesen beszélgetek..más nőkkel kifejezetten zárkózott vagyok és nagyon odafigyelek rá, hogy semmi "terhelőt" ne mondjak magamról, másról.

Nagyon sok kedves, intelligens, jó humorú férfit ismerek, az ég világon semmi problémám ezzel a nemmel.

2016. ápr. 10. 16:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Így nemenként semmi elkülönülő véleményem sincs. Vannak jó emberek, vannak rossz emberek és vannak olyan emberek, akik hol jók, hol rosszak: ők vannak a legtöbben.

37/N

2016. ápr. 10. 16:50
 14/24 anonim ***** válasza:
27N lemaradt
2016. ápr. 10. 16:51
 15/24 anonim ***** válasza:
Utálom a nőket és a férfiakat is mert úgy általában véve nem szeretem az embereket. De ha most fényt akarsz deríteni erre az egyetemes problémára, hogy mi baja a két nemnek egymással... szerintem nem fog menni. Pont az ilyen kérdéseknél nem fognak kommentálni azok akik állandóan a másik nemet szidják mindenért.
2016. ápr. 10. 17:42
 16/24 anonim ***** válasza:

legutóbbi 22 éves lány.

De egyébként nagyon idegesítő mikor mindenért okolják a másikat, mindkét félről.

2016. ápr. 10. 17:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Én fővárosi vagyok, itt általában kedvesek, barátkozósak, nyitottak a korosztályombeliek, a többiekkel nem nagyon foglalkozom. 26/f
2016. ápr. 10. 17:46
 18/24 anonim ***** válasza:
kort
2016. ápr. 10. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Felszínesek nagyon durván,kizárólag az számít náluk mennyire születtél helyesnek,semmi más...

Ezen kívül sokan hisztisek,és beképzeltek,flegmák a nők úgy 90%-ban minimum...

24/F

2016. ápr. 10. 19:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Összességében rendben vannak...

22n

2016. ápr. 10. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!