Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők és férfiak mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak mi a véleményetek a másik nemröl? (kort kérek)

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 16:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Én szeretem a nőket. Sok jó fej csajt ismerek, nem ritkán nagyon helyesek, szépek is.

34F

2016. ápr. 10. 16:31
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
A "másik nem" egy nagyon tág, több mint 3,5 milliárd individuumot számláló csoport, én pedig nem vagyok kollektivista, szóval leginkább semmi.
2016. ápr. 10. 16:31
 3/24 anonim ***** válasza:
12%
Hmm a szebb nemrol mi a véleményem? Hmm elérhetetlen számomra egy is közülük...
2016. ápr. 10. 16:33
 4/24 Sunshinedoll ***** válasza:
Melyik másikról?
2016. ápr. 10. 16:34
 5/24 A kérdező kommentje:
Mennyi értetlen ember...
2016. ápr. 10. 16:36
 6/24 anonim ***** válasza:

Bár gondolom troll kérdés és vitát akarsz generálni, azért válaszolok.

Az én meglátásom szerint nagyon sok bunkó férfi van, de ismerek nem egy olyat, aki nem az.

Kezdeményeztem már férfiaknál, és egytől-egyig elutasítottak, de én ezt úgy fogom fel, hogy amúgy sem voltunk egymáshoz valók, és örülök, hogy nem lett belőle semmi. Azóta jó részük megtalálta a párját, és örülök a boldogságuknak. Ettől én még nem mondom azt, hogy milyen bunkók voltak, és mennyire felszínesek, hogy nem kellettem nekik. Hát Istenem, nem tetszhetek mindenkinek.

Saját párkapcsolati tapasztalatom nem igazán van (egy barátom volt 15 évesen, két hét után már meg akart fektetni, részéről ennyit takart a kapcsolat, részemről meg nem, nem is tartott sokáig), de a legjobb barátnőm kapcsolatairól látom, hogy van ilyen meg olyan pasi, van aki csak használni és kihasználni szereti a nőket, de van olyan, aki tényleg megbecsüli, szereti, tiszteli őket.

Ahogy nőkből is vannak szemetek és felszínesek, de normálisak és kedvesek is, ugyanúgy vannak férfiakból is ilyen személyiségjegyűek.

20N

2016. ápr. 10. 16:36
 7/24 anonim ***** válasza:
44%

Én csak azokról tudok nyilatkozni, akiket a környezetemből ismerek, de az elég kiábrándító... Gyerekesek, buták, bunkók, önzők, stb.

Persze vannak kivételek is, de elég ritkán találkozom velük. :S

20/N

2016. ápr. 10. 16:37
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
a netes csajok közül ritka a jófej, a többsége nagyképű, idióta, élőben meg csak normálisakkal futok össze, mind kedves, meg normális, fura az élet. :D 26F
2016. ápr. 10. 16:44
 9/24 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez troll kérdés???
2016. ápr. 10. 16:45
 10/24 anonim ***** válasza:

23 éves korom óta kb.: hidegen hagy a másik nem. Egyszerűen nem fog meg bennük semmi. Nem igen érdekel, hogy mit csinálnak vagy mit nem.

27F

2016. ápr. 10. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!