Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetek valaha igazán boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek valaha igazán boldog?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Van egy 2 éves gyönyörű kislányom. A lényeg,hogy a kislányom apjával nagyon nehezen működik a kapcsolatunk. Gondolom az is lehet az oka, hogy 18 év a korkülönbség. Én a fiatal koromat rááldoztam, mivel szerettem(nem szerelemből,erős kötődő szeretetből). Sokszor beletipor a lelkembe, és főleg a pénz miatt. Nemtudok dolgozni, mivel GYES-en vagyok. Örülhetne inkább,hogy eddig kitartottam mellette. Mikor ismerkedtünk, több kérdést is feltettem már az elején...pl hány éves. Ő azt mondta 31. 6 hónapos terhes volta tőle, amikor megtudtam,hogy 41 éves!! (Tényleg nem látszik máig rajt!) Senki nem gondolta volna, így könnyen becsapott. Így anyám kirúgta. 2 hónap után ismét összejöttünk.Úgy tudtam,hogy 1 gyermeke van a volt feleségétől, akitől úgy tudtam 2 éve elvált. Mint kiderült: lányom születése után 1 héttel volt neki a válása, és 3 közös gyermekük van. Az egész élete egy hazugség, és ezzel pedig engem is NAGYON megbántott. Még együtt vagyunk, de fogalmam sincs meddig lehet ezt így folytatni. Alapjában jól megvagyunk, de már semennyire sem bízom benne. Erősen nyitott szemmel járok, hátha találok valakit, aki mellett nem kell szoronganom minden egyes nap. Lenne is nem egy jelentkező,de vajon ki lenne jó családapa is egyben?! Tudom,hogy a mostani kapcsolatom nem lesz már hosszútávú, de addig mit tegyek?
2010. ápr. 6. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég felelőtlen vagy.Úgy szültél neki,hogy gyakorlatilag semmit nem tudtál biztosan róla.Ha azt mondja ő a Dán királyfi azt is elhiszed és védekezés nélkül lefekszel vele?

Ennek a kapcsolatnak annyi.Bizalom már nincs,szerelem pedig soha nem is volt.Minek vagy mellette? Ennyi erővel egyedül is lehetnél,nevelhetnéd a lányod és megcsalás nélkül kereshetnéd az új párod.Így ennek értelme sincs,csak várod a szőke herceget,őt pedig kerülgeted addig a lakásban.Ő legalább tudja,hogy már az utódját keresed? Azt,hogy ki lesz jó családapa nem fogod tudni előre,de aki elfogad téged és a lányodat is annak szerintem adj egy esélyt.Tudom,hogy nehéz,de bíznod kell a férfiakban,de ne ilyen balek módjára,mint eddig,hanem okosan,de nyisdd ki a szíved és adj esélyt egy új kapcsolatnak.

2010. ápr. 6. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Igen bárki lehet boldog. Csak ész is kell hozzá. Pl. először is nem szül olyannak gyereket akibe nem szerelmes csak szereti. Az utóbbi majd ráér hamár vagy 30 éve együtt vannak. Másodszor nem szül olyannak gyereket akinek még egy iratát sem látta, ismerősével sem beszélt (gondolom, anyja, apja valakije csak tudja hány éves...), akiről bizonyítéka sincs hogy elvált, hány gyereke van... Már bocsáss meg de csak avval lehet szemétkedni aki hagyja magát, csakhát ugye könnyebb a másikat hibáztatni!
2010. ápr. 6. 01:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy meg lehetsz bolodg :) csak tenleg felelotlen voltal egy picit hogy igy szultel neki gyermeket hogy alig ismerted.Anyam 19volt mikor szulettem , 13eves volt anyam mikor oszejott apammal , sajnos mar elvaltak joideje.De neked meg semmi sincs veszve...
2010. ápr. 6. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az egészben az a sajnálatos hogy ott a 2éves lányod, és egyszer elkel neki számolni a történtekkel. A párod lehuzhatja az életét a wc-n, ha igy áll hozzá az élethez. Téged sajnállak mert jó palira vettek, és keress egy rendes embert mert elöted(tetek) ott van még az élet.
2010. ápr. 6. 08:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem akartam túl bonyolultan írni a történetet, de 2006-ban egy kisebb baleset folytán az akkori orvosom azt mondta, hogy nem lehetek terhes. És a mostani páromnál meg is voltam lepődve, hogy bekaptam a legyet. Ez a kapcsolatunk kezdete után kb 3 hónappal történt. Amiatt,hogy a páromba nem voltam szerelmes, a babámnak annyira örültem, mint még soha. Eszembe sem jutott igazán, hogy elvetessem. Szóval ő az egyetlen jó döntésem az életemben. A felelőtlenségemmel kapcsolatban van némi igazság, nem is csak a páromat akartam hibáztatni. Na de egy ép elméjű ember ilyet szerintem nem csinál. Már otthagytam volna, ha valamilyen szinten nem kötődnék hozzá. És a kislányunk most már végképp tudja,hogy kik a szülei. Ezt én rontottam el. Nem kellett volna idáig húznom a dolgot, de most már magamra vethetek. Az anyukám a párom által engem is nehezen tűr meg,de ez elötte is így volt. Szóval a párommal egymásra számíthatunk igazán,mert neki már nincsenek szülei,testvérei nem is voltak. Ha elhagyom a párom, valószínű,hogy képtelen leszek 37 ezer Ftból felnevelni a kislányom. (hozzáteszem, folyamatosan rendőrségre járunk, mert a párom a volt családja felé nem fizet gyerektartást.Akkor én hogy követeljem, ha ott is a bírósági végzés ellenére nem teljesít??) Ha nem is tudtok igazán véleményt adni,de azért jó volt kiönteni a lelkem. Köszönöm mindenkinek, aki a hibáim ellenére valamennyire is mellettem áll.
2010. ápr. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!