Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ezen?
kissé
ő félt és azt szeretné,hogy minél hamarabb meggyógyulj...
Miért nem szereted? A tea finom,van több ízben. Cukor,igazi citrom leve és finom. Lehet régen rossz teát ittál ezért nem szereted. Kóstold meg a párodét. Aggódik érted,szeret,óv téged. Ez miért baj? Lenyomja a torkodon,ezt viccnek szánta. Én is szoktam mondani a páromnak mikor beteg és azt mondja nem kell sem vitamin sem gyógyszer. Ezen nevetünk,nem sértődik meg.
Ne ess túlzásokba.
Kóstold meg a teát,ha beteg vagy kell a sok folyadék,az a legjobb. Pickwick citromos teafű az a legjobb. Örülj hogy ilyen párod van.
Fel sem fogom, hogy ilyen pitiáner baromságokból hogy csinálhat bárki is ügyet. Sokadik eset már, hogy hasonló fajsúlyú "problémáról" olvasok itt, GyK-n.
Szoktam sokkal bunkóbbakat is mondani ennél poénból, mégsem sértődnek be rám azok, akik ismernek. A saját párodat elvileg te is ismered.
Vihar a biliben, egyértelműen.
Lazíts, beteg vagy, ilyenkor mindenki érzékenyebb :) Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!