Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuci kicsi fia?
Úgy érzem, h a barátomat rettenetesen befolyásolja az anyukája és sokszor az ő véleményét előrébb helyezi, mint magát a kapcsolatunkat, amikből veszekedések vannak.
Egész héten nem láttam, ma is dolgozott, mondta, h csak este tudna jönni hozzám. Beleegyeztem, sőt még mondtam is, h felőlem 10-kor is beállíthat, nem zavar. Még is jobb, h eleve reggel mellettem ébred, minthogy délutánig várok, h láthassam. Persze az anyja kikelt magából, h "olyan későn már nem illik senkihez sem menni!", mert a pasim elkezdett találgatni, h még sem állít be olyankor, mert otthon se akarja hallgatni a szent beszédeket. Anyukája jól tudja, h egész héten nem találkoztunk és én "megengedtem", h még későn is jöhet, de akkor is "tiltani" akarja. Elhiszem, h ő a régi világban nőtt fel, de a fia már nem kisgyerek, 24 éves, aki ha szeretne hozzám jönni akkor nem kellene neki lelkiismeret furdalást okozni. Másik dolog, h félek, h a barátom ennyire befolyásolható, h nem mer kiállni a kapcsolatunkért és ebből később is problémák lesznek. Mit tegyek? Mit mondhatnék a barátomnak? Nem akarom anyukája ellen fordítani, de ez sem "egészséges", h beleszól abba, h mikor találkozzunk és mikor ne... :/
Én nem akarok anyja ellen beszélni, mert normális nőnek tűnik tényleg. De anyum is már mondta, h olyan mintha féltékeny lenne rám, h vagyok a fiának... Mint aki lelkiismeret furdalást akarna neki okozni, h ilyen "későn" eljön hozzám. A bulizáshoz nem lenne késő? Az jobb lenne, ha mondjuk kocsmázni járna és berúgva menne haza, minthogy a barátnőjéhez menjen 10 órakor?...
Nem akarok a barátom anyja lenni, ezt még el sem mondtam neki, h mit gondolok az anyukája viselkedéséről!
Jól látod, ez nagy probléma, és nagyon gyakori. Le kell válnia, de van, hogy az anyák nem hagyják, mert attól érzik magukat valakinek, ha a pici fiuk még mindig a pici fiuk. A srácnak meg rohadt kényelmes valójában, nem kell harcolni, van, aki mos, főz rá, semmi felelősség. Inkább nem kockáztat, de beáldozza a férfiasságát.
Tényleg nem tudsz mit tenni, őszintén és érthetően elmondani az aggodalmaidat EGYSZER, és nem nyaggatni. Ha magától nem áll ki értetek, akkor hagyd ott, ne ragaszkodj hozzá! Hidd el, tapasztalatból mondom! Mi pici babával mentünk szét emiatt. Ha magától nem dönt radikálisan melletted az anyja helyett, akkor nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!