Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuci kicsi fia?
Hiszti hiszti hiszti.
Pihenjél le, jó?
Oké, mint nő írom, igen, ebből lesz a tipikus anyuci fia később. Most még fiatal, de később is ez lesz. Vasárnapi ebéd, eteted a gyereket, utána meg van beszélve a séta, de közben anyus telefonál, hogy haza kéne menni behordani a fát, bútort tologatni, tévét szerelni, és a pasas ugrik, mert anyának nem lehet nemet mondani.
Persze, ha ez egyszeri alkalom, semmi kivetnivalót nem látok benne, de rendszeresen nem viselném el. Volt egyszer egy kezdődő dolgom egy ilyen úriemberre, aki ki is jelentette, hogy neki az az első, kötelessége, hogy az édesanyját támogassa. Rendben van mondom, más értékeket tartunk szem előtt.
Nem kell mindig kombinálni, kertes házban minden héten akard pár óra tennivaló, amihez jól jön a férfi kéz.
Amíg tanultam, ha apámnak mondtam volna, hogy nem segítek, akkor csak nyugodtan annyit mondott volna, hogy ő is így fog hozzám állni (zsebpénzem látta volna kárát). Ő is főleg reggeli időpontokat talált ki minden munkára, akkor is ha hajnalban jöttem haza, mert hétvégi délutánjaimat, estéimet azért nem akarta elvenni.
Most is sokszor segítünk szüleimnek, felesége, szüleinek hétvégén, mert érezzük, hogy jogosan várják el (pl. indulásunkat szép pénzzel támogatták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!