Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért megsértődnétek az udvarlótokra?
"Amúgy nem vagyok egy mimóza de van hogy jobb ha nincs egyedül az ember. Ez pedig szerintem minimum."
Visszafele meg ő van egyedül, hogy kockáztathatod az életét, blablabla....
Ha nincs udvarlód kérdező, akkor hogy mész haza? Szerinted reálisan mennyi védelmet nyújtana az udvarlód/párod/akárkid egy 4-5 fős társaság ellen? Nem magányos emberek szoktak megtámadni embereket, hanem minimum késekkel felszerelkezett társaságok. Ha ott lenne a faszikád és komolyan gondolnák a kedves támadók, akkor csak annyi lenne a változás, hogy két embert vinnének kórházba.
Egyem a szíveteket, "férfi" nyuszikáim...Aki fél este a sötétben, jelentkezzen, hazakísérem. Még a nóziját is megtörölgetem, mielőtt bemegy anyuhoz.:D
Csajok, komolyan együttérzek veletek, hogy a ti generációtok hímneműi ennyire elkorcsosultak, ezt azért nem gondoltam volna. Örülök, hogy nem most kell párt választanom.
"Egyem a szíveteket, "férfi" nyuszikáim...Aki fél este a sötétben, jelentkezzen, hazakísérem. Még a nóziját is megtörölgetem, mielőtt bemegy anyuhoz.:D "
Nő vagyok és semmi szükségem arra, hogy bárki is kísérgessen, csak azért mert nő vagyok. Ha feltétlenül félteném a kis seggecskémet, akkor önvédelmi eszközt tartanék magamnál, nem egy testőrt. Ha neked annyit jelent a párod, hogy kísérget mert félsz a sötétben, akkor sajnálni tudlak.
Egy szóval nem mondtam,h ne kísérném haza a barátnőmet.természetes,nem is gondolkodnék rajta.viszont az ilyeneket megköszönni lehet,elvárni nem.
Különben még mindig nem tudom,mi lenne fordított helyzetben hasonlóan nagy "vétek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!