Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszautasítás után barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítás után barátság?

Figyelt kérdés

Lányok-fiúk, ti mit tennétek a helyemben? etten is udvaroltak nkem az utóbbi időben, az egyikük ráadásul régóta a haverom is. Egyikük sem az esetem férifként, ezért nem szeretnék velük kapcsolatot.

Ezt meg is mondtam nekik. Jött a "nem baj, maradjuk barátok" - részükről.

Viszont én most egyedül vagyok. Úgy tűnik, ezt nem tudják megemézteni, az a rögeszméjük, hogy majd egyszer úgy is meggondolom magam. Ez nekem egyre terhesebb, mert csomószor van, hogy az egyikük például felajánlja, hogy menjünk el kettesben ide vagy oda. Én ezt nem tartom jó ötletnek, mert nem arról szólna, hogy jól szórakozunk, hanem a különböző, burkolt udvarlási kísérletekről. Ha többen mennénk, nyilván igent mondanék, így viszont hallgatom, hogy "otthonülő vagy, szétforgálcsolod magad, miért nem szórakozol kicsit", stb.

Szerintetek egy kikosarazás után végleg meg kellene szakítani a kapcsolatot? Ti mit tesztek hasonló sziutációkban?

(BTW. nem vagyok harcos szinglifemináci, csak szeretnék egy olyan párkapcsolatot, ami mind a két félnek jó.)

2016. ápr. 7. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért nem találkozol velük külön-külön személyesen és beszéled meg velük ezt, úgy hogy előtte tisztázod, hogy csak beszélgetés lesz és nem akarsz semmit? Ez lenne a leg korrektebb szerintem. Ha meg aljas módon rád mászik, akkor küld el a francba, de illene tisztáznod a dolgokat szerintem. Javaslok nyilvános helyet erre, hogyha bármi van tudj segítséget kérni, de nem hiszem, hogy rád mászna bármelyik is, ha valóban uriemberek tisztelni fognak. Mindenképp az lenne a leg korrektebb ha személyesen egyenesen megmondanád mit akarsz és mit nem.

Igen, valóban vannak olyna tuskók akik "barát" címszó alatt csak próbálkoznak, de kérlek ne vegyük már az összes farokkal rendelkező egyedet egy kalap alá.

21/f

2016. ápr. 8. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen csaj a képben, nem utasított vissza egyértelműen, kavarta a s*z*a*r*t valaki mással is és nem is beszéltük meg, hogy akkor most mi van köztünk mert tett rá találkozni, mind halasztgatta, aztán elküldtem melegebb éghajlatra, mert szórakozott. Pedig aranyos lány lett volna, de a játszmázást azt nem tűröm.
2016. ápr. 9. 21:19
 13/16 A kérdező kommentje:

12, ebben nagyon igazad van.

Mondjuk az én helyzetem annyiból más, hogy én egyedül vagyok. Ezt sokan nem tudják elfogadni. Mármint, hogy általában nem kellenek, nem azért, mert van más.

2016. ápr. 10. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem én sem, hogy hogy érted, hogy "egyedül" vagy? Nem kell senki? Miért ha szabad kérdeznem, 12-es itt. :)
2016. ápr. 12. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Csináltass egy "not for sale" feliratú felsőt :))
2016. ápr. 12. 15:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Csak olyan kapcsolatba megyek bele, amiről el tudom képzelni, hogy hosszú távon jó. Nem akarok már több felszínességet.
2016. ápr. 13. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!