Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kellemetlen a férjemnek nyáron megjelennie velem a strandon? 168 cm és 77kg vagyok. Téged zavarna ha a párod ducibb lenne?
Én 164 cm és 74 kg vagyok és a párommal most lesz az első nyarunk együtt.. Hát majd meglátjuk :)
Viszont te nem tudom miért aggódsz. Ő már a férjed, tehát biztos eltöltöttetek már együtt 1-2 nyarat legalább. Ha eddig nem zavarta most sem fogja. Plusz lát téged minden este az ágyban is.
Ha Rosanna36 testalkatához hasonlítana a párom testalkata, akkor nem zavarna, viszont Nikki29 alkata már egyáltalán nem tetszik.
Ők állhatnak a legközelebb a te alkatodhoz, ezért őket emeltem ki.
Egyébként ez olyan kérdés, amit csak a férjed tud megválaszolni és csak kettőtöket kell, hogy érdekeljen.
Ha őt nem is, de téged zavar, hogy felszedtél pár kilót az évek során, akkor ideje tenni ellene.
En 17 evesen voltam 165/77es engem zavart, konkretan annyira, h poloban es terdnaciban strandoltam:-))Aztan lealltam a kolaval, es azota 165/50 vagyok, sportolok es tokjol erzem magam.
A pasim dagadt, imadom, de akkor is dagadt es nem arrol van szo, hogy en szegyenlem a strandon, hanem arrol h o utalja magat es mindenki megbamulja a "mellei" miatt.Nyilvan jobb lenne ha lefogyna, de ez van, nem tudom rakenyszeriteni, szal elfogadtam.
Szoval ha te lennek akkor lefogynek, de nagyon gyorsan:-))
En azt nem ertem, h miert filozol ilyeneken? Azt irod, h a ferjed, tehat gondolom, ismer mar jo ideje es el is vett felesegul es gondolom, nem azert, h kinozza magat :D
Igy szeret es elfogad. Ha Neked ilyen gondolataid vannak, akkor Neked vannak onertekelesi problemaid es Neked kene tenned azert, h adj le a felesleges kilokbol, ha nem vagy magaddal megelegedve.
Na, most leírom, mit olvastam félkómásan:
"Szerintetek kellemetlen a férfinak nyáron megjelennie a strandon? 168 cm és 77kg vagyok. Téged zavarna ha párduc duci lenne?" :D
Na, most már felfogtam, mit írsz, és ha NEKI kellemetlen - és nem is szól, hogy szívem, fogyhatnál kicsit, menjünk sportolni, vagy valami - az már régen rossz.
Nekem van kövér barátnőm, de őt minden pasi körül zsongja, annyira szexi, a párja - aki vékony - pedig imádja őt nagydarabként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!