Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra összejönni vele?

Figyelt kérdés

18/f vagyok szakítottam januárban a barátnőmmel 17/l(akkor még 16/l). 2 év járás után. Azért mert úgy gondoltam,hogy élnem kell meg ilyesmi. De nagyon megbántam, és nagyon hiányzik, és mintha fél ember lennék azóta.

Egy két lánnyal volt viszonyom azóta, de csak rövid távú. egy osztályba járunk, azóta nem ebszél velem. ha megjelenek elmegy a társaságból. ha megkérdezem megpróbáljuk e újra, elküld melegebb éghajlatra? (szülinapjára csináltam neki egy karkötőt de nem tudja hogy az én művem, kézműves vagyok)

Megpróbáljam? Hogyan, mit csináljak? elküld a francba?

2010. ápr. 5. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Amúgy megharagudott rád ez egyértelmű. Megpróbálhatod, esetleg ha nem később megint megpróbálhatod ha kicsit kiheveri.
2010. ápr. 5. 19:16
 2/3 anonim válasza:

jeee közlekedés(Y):D

nem tudom egyébként, lehet hogy előtte beszélned kéne vele meg bocsánatot kérned tőle, mert lássuk be, nem csoda, hogy nem beszél veled. aztán majd meglátod, hogy hogy viszonyul hozzád.

2010. ápr. 5. 19:16
 3/3 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval szerintem is kérj bocsánatot de személyesen és amikor egyeül van, ha szeretett akkor idővel lenyugszik és visszamegy hozzád remélhetőleg ...remélem sikerül...sok sikert
2010. ápr. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!