Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésemet egy másik ilyen kérdés ihlette. Én is elítélendő vagyok az előzményeket nézve?
Írta itt egy srác, hogy 26 évesen összejött egy 18 éves lánnyal, akit a tanári munkája során ismert meg. Elítéltétek, és szidtátok.
Akkor én megfordítom :) 26 éves nő vagyok, párom 19 éves. 1 évig dolgoztam tanárként, ahol megismertem a páromat. Mikor véget ért a tanév, összejöttünk, akkor már tudtam, hogy visszamegyek a szakmámba dolgozni. Eredeti szakmám informatikus, és nem tanár, az egy ideiglenes megálló volt.
A kérdező sráccal ellentétben engem jól fogadtak a szülei, szeretnek, és én motiváltam a fiukat arra, hogy továbbtanuljon.
Igaz, kissé még tapasztalatlan az élet néhány területén, de a természete olyan, amilyen pasit mindig is kerestem.
Több, mint 1 éve együtt vagyunk, és a kisebb vitáktól eltekintve nem volt komolyabb veszekedésünk.
A másik kérdés alapján engem is elítéltek, mert összejöttem egy nálam 7 évvel fiatalabb sráccal, aki egykor a diákom volt?
Üdv! Az én kérdésem volt, amit említettél. Mivel a szülők elfogadták, támogatják a kapcsolatotokat, egészen más a helyzet. Akik valamilyen szinten érintettek, nem problémáznak rajta. Ha egy férfi tanár jön össze egy VOLT tanítványával, természetesen mindenki elítélendőbbnek találja a kapcsolatukat.
Sok boldogságot kívánok!
Nem kell azzal foglalkozni ki mit gondol.
Egyébként keresztanyámék kb pont így, és 8 év korkülönbséggel jöttek össze. Azóta van 2 gyerekük és legalább 15 éve házasok.
A másik srácnak más volt a megfogalmazása, az sem mindegy ám a kérdés szempontjából. Ő a lányos anyák (szülők) véleményére volt kíváncsi, mert nehezményezi a rossz fogadtatást. De tedd hozzá azt is, hogy az első bemutatkozása neki azzal kezdődött, hogy rajtakapták, amint a leányzót taperolja.
Függetlenül attól, hogy ez teljesen normális egy párkapcsolatban, azért nincs olyan anyuka, aki ezt szívesen látja... :D És a kettő együtt már bőven elég a negatív megítéléshez. Illetve (most nem találom a kérdést, pedig úgy rémlett, én is válaszoltam rá) ott nem mindegy az sem, hogy azalatt kezdtek ki egymással, míg a srác tanított. Tehát anyu kifejezetten emlékezett rá, hogy ő a tanár.
Neked szerintem mázlid van, hogy a srác szülei liberálisabb felfogásúak. :)
De eredeti kérdésre válaszolva: őt sem ítélték el (vagy legalábbis nem mindenki a válaszolók közül), a korkülönbség a legkisebb gond a kapcsolatban. Ő viszont kifejezetten az anya szemszögére volt kíváncsi, akitől viszont teljesen jogos a kiakadás. Szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!