Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem a férjem?
ne vállj el, szépen megvagytok nyugisan.
viszont keress titokban egy fiatal csődört, akivel alkalmanként jól érzed magad. De ne beszélj róla senkinek sem.
Ha a férjed nem hajlandó erre, más majd az lesz :)
37 volt mikor összejöttetek. Ha eddig nem volt párja, az nem véletlen.
Gyakoribb, hogy válás után újít be egy fiatalabbat.
Neki erről szól a házasság: négy fal közt ülni a tévé előtt, van kaja, tiszta ruha, időnként szex.
2 perc: gondolom előjáték se sokkal több.
Ez a tipikus "kifogott halat nem ettünk".
Ha van már gyereke, akkor azért nem akar. Pontosan tudja, mivel jár, köszöni, nem kéri.
Ha nincs, akkor öregnek érzi magát. Minimum 41 lesz mikor születik, az érettséginél 60.
Te meg pont benne vagy a korban.
És jól látod: életed végéig be kell érned havi 2 perccel, eddig se változott semmi, ez után se fog.
Vagy elválsz.
Vagy megcsalod, belezúgsz másba, és akkor válsz el.
Itt semmi nem fog változni, csak idővel megkapod hogy hisztizel meg házsártos vagy.
Ez szerinted egy jó házasság? Ez az amire te vágytál?
Ha igen, akkor sok boldogságot!
Ha nem, akkor addig válj el, amíg még kapós fiatal nő vagy, és nem csúszol le a családalapításról.
Engem ezek a dolgok mind nagyon zavarnának. Kevés együttlét, kevés minőségi program, a haver fontosabb neki mint te. 27 éves vagy, nagyon fiatal, előtted az egész élet. Ha a mostani férfi mellett maradsz, aki nem fog változni 40 után, akkor ilyen életed lesz később is.
Én azt tanácsolom hogy válj el (még ha fájdalmas is), és legközelebb egy aktívabb férfival gyere össze, aki gyereket is akar.
Mi 8 éve vagyunk együtt, mindketten 28 évesek vagyunk és szerintem többet szexelünk most, mint amikor "fiatalok" voltunk, minden hétvégén van valami közös program, pl.: mozi, étterem, vásárlás, wellness, séta, fagyizás, sziklamászás, túrázás akármi.
Sokat dolgozunk azon hogy 3 éven belül gyerekünk legyen, majd utána a következő és a következő :)
Szerintem te is jobb életet érdemelsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!