Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjem meg a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátnőmet arra, hogy ne edzen annyit?

Figyelt kérdés

Tudom önző dolognak tűnhet,de nem érzem magamat mellette elég férfiasnak.

Évek óta rendszeresen jár konditerembe.A hasa tiszta kockás,nagyobb bicepsze van mint nekem.

Valamelyik nap az ágyban viccből birkóztunk,úgy fölém keveredett,hogy mozdulni se tudtam alatta.

Volt egy másik eset,hogy huncutkodtunk az ágyban,és megmarkolta a" családi fámat"( péniszemet).Olyan érzés volt,mintha satuba fogták volna.

Hogy tudnám szépen,sértődés nélkül megkérni,hogy fejezze be a testedzést?

2016. ápr. 5. 08:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Jól mondod utolsó tökéletes,végre még egy lány aki ért is ehhez a sporthoz.

A zsírt arra értettem,hogy nincsen,nem lötyi.Persze van rajtuk zsír de éppen amennyi bőven elég,és nem ,,duci".

Így van jól látod,jó szenvedni,jó érzés jól kinézni hogy nem egy nyikhaj kispasika vagyok és nem egy dagadt undormány hanem férfias izmos.

A barátnőm olyan mint te,fitnesz model alkatú,ívelt lapos has,hosszú vékony izmos combok,vádli,kerek popsi,amilyennek egy nőnek lennie kell.

2016. ápr. 6. 11:42
 32/39 Thomika20 ***** válasza:
27%

Az egészet konkrétan meglátszik, hogy nem értette senki. Őt az zavarja, hogy kockás a hasa, hogy izmos. Szerintem nem való egy nőhöz. Ne akarjon már egy nő férfi lenni.

Ronda, csúnya és elveszíti a nő ezzel azt, ami nővé teszi őt. Szerintem is undorító.

2016. ápr. 28. 18:38
 33/39 anonim ***** válasza:
Örülnöd kéne,hogy ilyen barátnöd van...
2016. ápr. 30. 04:17
 34/39 anonim ***** válasza:
Ne nyavajogj. Légy férfi végre. Vagy hagy el a lányt, mert jobbat érdemel tőled. Egy igazi férfit. Aki értékeli a rengeteg munkáját amit a teste formálásába fektet. Te meg keress magadnak egy punnyadt pohos lányt. Az való neked.
2016. ápr. 30. 07:28
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Dízelke, van különbség a formás, meg a gusztustalan kigyúrt hányadék közt, nem is kics. ;)
2016. ápr. 30. 13:06
 36/39 anonim ***** válasza:
Ezt mond a szemébe annak a lánynak aki szeri ted túlgyúrt hányadék. Nem vagy olyan bátor fogadok. De úgyis most azt válaszolod hogy te aztán simán. Igen van olyan hogy túlgyúrt. De az tuti nem fogja egy pasi miatt abbahagyni.
2016. ápr. 30. 13:25
 37/39 anonim ***** válasza:

Dieselgirl jól írja.

Soha nem fogja feladni egy kisfiúért.

Hagyd el inkàbb,ô egy igazi férfit érdemel aki értékeli a testét,te meg keress magadnak egy tohonya dagadt förtelmet az való neked.

2016. ápr. 30. 18:36
 38/39 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Végre egy értelmes ember. Ha egy vagány igazán kemény lánnyal találkoznak a műmájer pasik mindig ez van. Egyből fikazzák meg lehuzzák a lányt hogy ez nem nőies, mert veszélyben érzik a "fèrfi" poziciójukat. De a helyzet az hogy ezek nem férfik hanem pávák.
2016. ápr. 30. 18:57
 39/39 anonim ***** válasza:

Kb jaja,pedig nincs is szebb egy formàs vékony csinos nônél akinek kerek izmos a feneke és nem a hàjàt kell markolàsszam.

Nyilvàn kérdezônek kisebbségi komplexusa van mellette mert ô nem sportol valószínûleg.

Majd fogja bànni amikor talàl egy zsíros löttyedt nôt akin lesz mit fogni,hàt az biztos lesz mit,és nem fog figyelni magàra.

Azért nem érzi magàt férfinek mert nyilvan nem edz,de errôl tehetne hogy eddzen ennyi a titok.

2016. ápr. 30. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!