Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjem meg a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátnőmet arra, hogy ne edzen annyit?

Figyelt kérdés

Tudom önző dolognak tűnhet,de nem érzem magamat mellette elég férfiasnak.

Évek óta rendszeresen jár konditerembe.A hasa tiszta kockás,nagyobb bicepsze van mint nekem.

Valamelyik nap az ágyban viccből birkóztunk,úgy fölém keveredett,hogy mozdulni se tudtam alatta.

Volt egy másik eset,hogy huncutkodtunk az ágyban,és megmarkolta a" családi fámat"( péniszemet).Olyan érzés volt,mintha satuba fogták volna.

Hogy tudnám szépen,sértődés nélkül megkérni,hogy fejezze be a testedzést?

2016. ápr. 5. 08:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, nagyon bírnék egy ilyen barátnőt. Én is edzek, de nem viszem túlzásba, inkább bringázom meg futni járok. Engem mondjuk nem zavarna az sem, ha a lány erősebb lenne nálam (bizonyos határokon belül), de body builder azért ne legyen, mert az nekem is túlzás. Ha téged zavar ez, akkor eddzél te is, vagy pedig próbáld elfogadni a dolgot. Megváltoztatni ne próbáld, amennyiben ez neki fontos, feltehetően az. Ha meg nem tudsz megbarátkozni a dologgal, akkor lehet, inkább más barátnőt kellene keresnek, aki hozzád illik...
2016. ápr. 5. 09:48
 12/39 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet egy puding férfiasabbnak tünne egy ilyen csaj mellett, mint egy virsli alkatú
2016. ápr. 5. 09:52
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha erre megkéred, akkor biztos te leszel számára a megtestesült férfi. Aki azért akarja, hogy ne eddzen a barátnője, mert gyengébb, mint egy nő.
2016. ápr. 5. 10:00
 14/39 anonim ***** válasza:

Vagy troll kérdés vagy nagyon szerencsés vagy. Örülj neki, hogy imád sportolni. Bár a volt szeretőm is ilyen nő volt és falta a pasikat az élettársa mellett.

Szóval veszélyesek az ilyen nők.

2016. ápr. 5. 10:02
 15/39 anonim ***** válasza:

Nem fogja abbahagyni azért mert te puhány vagy. Ha kockás a hasa, akkor keményen és komolyan edz, nem "csak úgy".

Vagy eddzél vele, vagy élvezd, hogy erősebb a csajod.

2016. ápr. 5. 10:20
 16/39 anonim ***** válasza:
51%

Sehogy,de tudod mit,hagyd el.Konkrétan nem érdemelsz meg egy ilyen nőt.

Inkább menj el a templomba és mondj el 500 miatyánkot és adj hálát,hogy ilyen bnőd van.

Vagy ahogy egyik vaskollegina mondta :),keres egy dagadékot akin lesz mit fognod persze az nem a feszes kerek popsija lesz hanem a jó hájas zsíros hasa meg a löttyedt combja.

Konkrétan nem vagy férfi,az a baj,rövid úton ő fog téged kivágni és igaza van,inkább edzenél te is,hidd el saját érdekedben mert lapát lesz.Ő ad magára neked se ártana,inkább örülnél neki.

Ha nem lenne barátnők aki szintén keményen edz,konkrétan félre állítanálak azonnal,én imádnám helyetted is.

2016. ápr. 5. 10:25
 17/39 anonim ***** válasza:
,,Ha nem lenne barátnőm" akart lenni.
2016. ápr. 5. 10:26
 18/39 anonim ***** válasza:
Aha, ha te puhány vagy, akkor legyen ő is?
2016. ápr. 5. 11:25
 19/39 anonim ***** válasza:
13%

Azert mert ő nem tölti a fel eletet konditeremben meg egyaltalan nem biztos hogy puhany...

2. En sosem ertettem hogy a nok miert akarnak ferfiak lenni de ez jo nekik?!

2016. ápr. 5. 11:43
 20/39 anonim ***** válasza:
22%

Nem sportol ezért tutira puhány,főleg egy ilyen nőhöz,nem való ő hozzá,hozzá egy lusta tohonya,elhízott lány való,akivel tespedhetnek otthon chipset majszolva.

Ha neked ez a nő férfias utolsó akkor kicsit elemezd ki:

[link]

vagy ő

[link] #safe=active&tbm=isch&q=nagy+bettina

Azért bőven belenyalnál,meg jól esne ha finom puncija körbe ölelné a farkadat.

Nem kell fél életét,heti 4 edzés bőven elég 1,5-2 óra csak fel kellene emelje a hátsóját,különben bukik egy ilyen igazi nőt,nem is értem miért van még vele a lány.

2016. ápr. 5. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!