Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Őszintén, hányan vannak itt akiknek elég gyakran nincs kedve a szexhez?
Csak jó tanács, de ezt így ne mondd el a srácodnak.
Én biztosan azonnal keresnék mást helyetted...
Hát nekem két éve sajnos elég gyakran nincs.
Kezdetben a fogamzásgátlómra gyanakodtam, majd olvastam a szeszélyes libidóról, majd jöttek feszült időszakok amikre ráfogtam (ezeket tinikoromban a legnagyobb idióta kifogásoknak véltem).
Mostanra persze rá kellett döbbenjek hogy a párkapcsolatomban sem tombol már úgy a vonzódás mint pár éve de igyekszem dolgozni rajta.
Az előző kapcsolatomban nem kívántam nagyon de az nem is volt túl jó. A mostani párommal szinte fantasztikus és én mindig csinálnám ha együtt alszunk régebben ez így is volt sőt egy alkalommal akár többször is de neki most kicsit stresszes időszaka van így max heti egyszer van nagy ritkán kétszer :/
23/L
Nekem eddig volt kedvem, a maszturbalas is gyakori. Viszont a legutobbi 3 fiuval elvezhetetlen volt a dolog, ezert mar kevesbe vagyok kiserletezos kedvemben. :(
23L
Hát tényleg qrva jó nekem ha én amúgy 2-3 naponta szeretkeznék vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!