Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt miért zömében azok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért zömében azok az emberek vannak, akiknek szörnyen alakult az élete, vagy minden próbálkozása kudarcba fullad?

Figyelt kérdés

Mi a barátnőmmel járunk fel ide az unalmas egyetemi órák alatt olvasgatni a kérdéseket, plusz én kérdezni is szoktam, ha össze akarom hasonlítani az itt lévőket a facebook-os kérdőívesekkel.

Hát, mit ne mondjak... Itt mindenki depresszív, lehangolt, butának és értéktelennek tartja magát vagy mások tartják őt annak.

Netán tökéletes, aki napi 12 óra munka és tökéletes párkapcsolat és két csodaszép kisbaba mellett még több órát fent tud lenni, netán kigyúrt csajozógép, vagy a gimi legnépszerűbb lánya.

Tényleg az a kérdésem, miért vannak itt ennyire szerencsétlenek? Azok egyáltalán?

2016. ápr. 2. 20:20
1 2
 11/14 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Én is már ritkán járok fel,vannak napok,amikor jobban érdekel az oldal és tényleg csak oda válaszolok,ahol értelmes és érthető a kérdés,na meg ahol segíteni tudok.

Néha én is unom,dehát ha nem érdekel,nem is válaszolok,figyelmen kívül hagyom.Elvégre abban segítesz/segíts amiben tudsz.

Unalomból is feljárok,vagy csak olvasgatni,nem mindig válaszolok.

De ha te ezzel nem vagy kibékülve vagy idegesít az oldal,elvégre nem kötelező ide feljönni.

Unaloműző lehet a facebook is elvégre.

2016. ápr. 2. 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Marha egyszerű a válasz csak kicsit gondolkozni kéne.

Nyilván olyan jön ide kérdezni akinek problémája van, és nem olyan fog kérdést kiírni akinek rendben az élete, és semmi problémája. Másik kérdésedre a válasz meg az hogy igen elég sok depresszív ember van itt. Itt várják a megoldást a problémáikra. Valamint nem, nem csak ilyen emberek járnak ide, van akinek komolyabb gondja nincsen csak feljár és segít ha tud. Ja és olyan is van aki csak trollkodik...

2016. ápr. 2. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:

A trollkodás akár kérdések kiírására is kiterjedhet. Legalábbis nagyon nem valószínű, hogy valaki napi átlagban 2-6 valós kérdést tesz fel. Márpedig a toplista szerint vannak ilyen felhasználók. (Az elmúlt 30 napban a jelenleg 18. helyen álló user 72, a 19. pedig 178 kérdést írt ki.) Ezek a kérdések eshetnek bármelyik kategóriába a nyivákolástól kezdve a menősködésen át az abszolút kitalációkig.

És/vagy akár meg is kérdezhetik ugyanazt naponta, nem kevés példa van erre is. Én csak pár hónapja látogatom ezt a kategóriát, de feltűnően sok az "egyforma" kérdés.

Én nem tartozom amúgy egyik csoportba sem az általad leírtak közül, főleg csak olvasgatok, ill. néha válaszolok is, ha úgy érzem, tudok segíteni.

2016. ápr. 3. 06:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Van benne valami. De azért ne általánosíts. Én régen nagyon sokat jártam ide és rengeteg emberrel beszélgettem. Sok érdekes életet ismertem meg, valahogy ez vonzott. Így aztán ezek után kialakult egy kép bennem, hogy nagyjából milyenek az emberek akik itt vannak. Van egy jó része akiknek tényleg voltak szörnyű dolgai, de nekik tényleg segítségre is van szükségük. Az már más kérdés, hogy itt, vagyis az oldal által megkaphatják-e.

Viszont azt is észrevettem, hogy egy ideje egyre több az ilyen értelmetlen kérdés ami csak lefáraszt. Ezeket szűrni idő- és energiaigényes, ezért egyre kevesebbet jártam erre. Aztán ott vannak még azok a kérdések, amiket naponta 10x tesznek fel. Számomra idővel egyre kevesebb lett azon kérdések köre, amikre válaszolni akartam volna. Így aztán fokozatosan el is szoktam az oldaltól. Úgy 1-2 hetente felnézek, hogy megvan-e még és ennyi.

Fentebb már írtam, de hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak: igen. Legtöbbször tényleg ennyire szerencsétlenek. Hogy miért? Mindegyik történet egyben egy emberi sors. Lehet közös okokat keresni de mindegyik mégis más. Van egy olyan része a dolognak, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa. De nem lehet mindent erről a pontról nézni. Az ember hibázhat, jó esetben tanul belőle. Talán ezeknek az embereknek valahol ott kezdődik a szerencsétlen sorsa, hogy az iskolákban nem tanítanak élni. Ott csak a könyvek mesevilága van. Egy átlag érettségizőnek fogalma sincs mi a különbség a bankszámla és a bankkártya között, mi a hitel, mi a bruttó és nettó fizetés között a különbség, mi az ÁFA, minek vannak adók, járulékok... holott ilyen dolgokkal szinte naponta találkozol, de havonta biztos (ha van munkád). És ez még csak pár apróság a sok közül amit az iskolákban nem igazán tanítanak. Aztán ott a családi háttér is. Akinek a szülei egymást terrorizálják az menekül, fél, vagy épp ő is olyan lesz. Nem tehet róla. Ide jön segítségért, hogy megértse, ő miért más, mint a többiek. De mindenki más, nem is kell egyformának lenni. Emberek vagyunk egyedi gondolatokkal, egyedi élettel és nem gépek, akármennyire is egyformára akarnak nevelni minket.

2016. ápr. 3. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!