Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz, ha a barátnőm nem akar a házasság előtt szeretkezni és én ezt nem tudom elfogadni?
Eddig egy kapcsolatom volt, az 4,5 évig tartott és minden a maga medrében zajlott, és a szex is remek volt. Azért lett vége, mert abba a hitbe ringattam magam, hogy a szerelem elég ahhoz, hogy minden működjön. Utána 2 évig nem volt, majd megismerkedtem a jelenlegi barátnőmmel. Nagyon más, mint az exem, makacs, csökönyös, kissé zárkózott és én vagyok az első férfi az életében ezért értelemszerűen nem sietettem semmit. Februárban volt az első évfordulónk, és igazából csak az elmúlt pár hónapban kezdtünk el intimen közeledni egymáshoz. Húsvétkor dobta be a bombát: úgy érzi, hogy inkább várna a házasságig.
Orvosira jár, ami még legalább 5 év, addig ez biztosan nem következne be. És persze az sem biztos, hogy ő az igazi. Nem hittem volna, hogy valaha erre kényszerülök, de úgy érzem, nem tudnék úgy boldog lenni, ha állandó önsanyargatásban kéne élnem.
Ha emiatt megcsalod, akkor te vagy a rossz.
Ha szomorúan szakítasz vele és aztán jól megd*gsz valaki mást, akkor nem te vagy a rossz.
Amúgy meg nem vagyok vallásos és a házasság sem érdekel, de miért kell lenézni és abnormálisnak tartani azt akinek ez fontos? Minden ember más, miért ne lehetne neki joga ahhoz, hogy csak házasság után szexeljen? Persze nem szép ha csak 1 év után mondja el, de egyrészt az emberek változnak, másrészt ha még 5 éve van az egyetemból akkor biztosan fiatal és attól is félt, hogy elhagyják amint ez kiderül. Senki sem tökéletes.
Jesszusmarcsi!!!
Hallod, #1, meg vakondka megmondta a frankót. Ennyit nem érdemes várni egy nőre sem. Járjon akkor az orvosira, te szakíts vele, ahogy említették, szomorúan. Legyél boldog mással. Ez igy nem kapcsolat.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!