Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül más hölgy is, aki nem szeretne gyereket? N23
Hol szóltalak meg 17-es? Annyit kérdeztem, hogy amúgy akkor mi a célod? :D Elég paranoiás vagy, ha ezt egyből támadásnak veszed, egyszerűen magamból indultam ki, mert sejtem, hogy 60 fele azért szeretném tudni azt, hogy valaki "tovább él" belőlem. Anyám is ilyen volt, azért születhettem meg én is meg a tesóm is, és örülök neki.
Egyébként miért féltek a terhességi csíkoktól? Pár év és kifakul. Egyébként még nem is szültem, de én már most tele vagyok "terhességi csíkokkal" kamaszkori hirtelen növekedés/hízás miatt (derekamnál, combomnál, cicimnél is vannak), elég undi, de egy embert aztán végképp nem ez határoz meg, és egyik pasi sem okádta még el magát a látványtól. :D
Mert akit ez lelomboz, az meg sem érdemel. Hajítanám, mint macskát szarni, ha szülés után finnyázna a "párom", nem bánkódnék.
Na mindegy, ezzel most biztos magam ellen hergeltem mindenkit. XD
Nekem sem lesz gyerekem soha. De jelenleg párom sincs, úgyhogy nálam az nem okoz problémát, hogy ő esetleg szeretne. :) Amúgy az összes exemmel úgy kezdtem a kapcsolatot, hogy megmondtam nekik, én soha nem fogok gyereket vállalni, úgyhogy ha nekik gyerek kell, még most szaladjanak és keressenek mást, amíg nem késő! :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!