Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rajtam kívül más hölgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül más hölgy is, aki nem szeretne gyereket? N23

Figyelt kérdés
Nem szeretnék gyereket, több okból sem. Nem szeretnék szülni, és nem érzem magamban az energiát egy gyerek felnevelésére. Más is van így? Ti hogy oldjátok meg ezt a párotokkal? Hogy mondjam ezt meg a barátomnak?

2016. ápr. 1. 20:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Az utolsóval egyetértek. Az nem önzőség amikor anyukának büdös a munka és csak azért vállal 3 gyereket, mert jobb 9 évig GYESen lenni mint melózni?
2016. ápr. 1. 22:25
 22/25 anonim ***** válasza:

Hol szóltalak meg 17-es? Annyit kérdeztem, hogy amúgy akkor mi a célod? :D Elég paranoiás vagy, ha ezt egyből támadásnak veszed, egyszerűen magamból indultam ki, mert sejtem, hogy 60 fele azért szeretném tudni azt, hogy valaki "tovább él" belőlem. Anyám is ilyen volt, azért születhettem meg én is meg a tesóm is, és örülök neki.

Egyébként miért féltek a terhességi csíkoktól? Pár év és kifakul. Egyébként még nem is szültem, de én már most tele vagyok "terhességi csíkokkal" kamaszkori hirtelen növekedés/hízás miatt (derekamnál, combomnál, cicimnél is vannak), elég undi, de egy embert aztán végképp nem ez határoz meg, és egyik pasi sem okádta még el magát a látványtól. :D

Mert akit ez lelomboz, az meg sem érdemel. Hajítanám, mint macskát szarni, ha szülés után finnyázna a "párom", nem bánkódnék.

Na mindegy, ezzel most biztos magam ellen hergeltem mindenkit. XD

2016. ápr. 1. 23:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves múltam, menyasszony vagyok 3 éve együtt élek a párommal, aki 34 éves lesz és már szeretne gyereket. Én viszont rohadtul nem. Szóval megeshetik, hogy emiatt nem lesz életre szóló a kapcsolatunk... Mondjuk szerintem a párom se egy kimondott apatípus, de hogy én nem vagyok anyatípus az tuti. Nekem azzal van tele a hócipőm, hogy anyám játsza a sértődöttet hogy "neki nem lesz soha unokája", meg az alkesz apósjelöltem is folyton az unokatémával traktál. Na ez az önzőség!!! Azért szüljek, hogy ők heti 1x vagy még ritkábban unokázni tudjanak? Nyomatják a lelki terrort, de az senkit nem érdekel, hogy nekem egyszerűen nem kell kölyök. Detto ugyanaz van velem is, hogy fosok a terhességtől, a szüléstől és semmi kedvem ekkora bilincset tenni a csuklómra ami a gyerekkel jár. A gyerekpártiak minket nem értenek, a mi fajtánk meg azt nem érti, hogy hogy lehet valakinek a gyerekszülés az élete központja.
2016. ápr. 2. 07:44
 24/25 anonim ***** válasza:
12é ve kapcsolatban vagyok. 31 múltam. Mégsem akarok gyereket. Anno mikor összejöttünk a férjemmel, mindketten 2 gyereket szerettünk volna. Majd. Aztán teltek-múltak az évek-...és még mindig nem támadt fel bennem/bennünk olyan mértékű vágy/ösztön, ami arra sarkallna minket, hogy belevágjunk. Nem akarok orvosokhoz rohanni...nem akarok terhes lenni...nem akarok szülni...és bár tudom, hogy kitűnő anya lennék...ettől függetlenül valahogy hidegen hagynak a gyerekek. Cukik meg minden, semmi bajom velük...de annyira nem váltanak ki belőlem semmit. És a férjem is pont így van vele. Igazából akarunk is, meg nem is. De mondjuk úgy 20 %-ban akarunk...80-ban nem. És azt gondoltam 5 évvel ezelőtt, hogy majd ez idővel változni fog..hogy eljön az a pillanat, amikor egyértelmű lesz mit is szeretnék/szeretnénk...de nem. Nem jött el semmi. Sőt, ahogy telik az idő, egyre kevésbé vágyom a terhességgel, szüléssel, gyerekneveléssel járó hercehurcára... 31/nő
2016. ápr. 2. 08:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem lesz gyerekem soha. De jelenleg párom sincs, úgyhogy nálam az nem okoz problémát, hogy ő esetleg szeretne. :) Amúgy az összes exemmel úgy kezdtem a kapcsolatot, hogy megmondtam nekik, én soha nem fogok gyereket vállalni, úgyhogy ha nekik gyerek kell, még most szaladjanak és keressenek mást, amíg nem késő! :)

30/N

2016. ápr. 2. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!