Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyembe? Írnátok észérveket?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, nekem ő az első komoly kapcsolatom, így természetesen mindent megtettem azért, hogy jó legyen, de azt hiszem túlzásba vittem...
Az utóbbi időben a barátom egyre tiszteletlenebbül beszél, viselkedik velem én pedig félek érte szólni, félek, hogy csak veszekedés lenne belőle vagy csak én reagálom túl vagy értem félre a viselkedését.
Nem vagyok normális ugye, hogy ilyen "férfival" ennek ellenére is együtt maradok és menteni akarom a menthetőt?
Kérlek ne csak annyit írjatok, hogy "dobd ki!", hanem írjatok észérveket, amikkel meggyőztök arról, hogy ez így nem mehet tovább!
@Blade Bone: Igazad van. Nem lesz jobb és a jövőre is kell gondolni (lehet még egyedül is boldogabb lennék, mint vele most)! :( :)
@Költőnő?: Igaz minden egyes szó, amit írtál, hogy tűrök, nyelekl és fizikailag is beteggé tehet (pl. depresszió). A sarkamra kell állnom.
Köszönöm a válaszokat! :( :) Hála nektek megerősítést kaptam! És ebben a szóban az erőn a hangsúly. Köszönöm!
Hajrá, Kérdező! :) Hidd el, mindenki megérdemli, hogy emberként kezeljék.
Úgy látom, nincs hatalmas akaraterős, és mindig megerősítést keresel..következő kapcsolatban érdemes figyelni erre :) Hogy soha ne legyen olyan, hogy "félsz szólni" valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!