Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a párotok más lányoknak írogat, flörtölget velük?
Elhagynám azonnal!
Az exem ezt csinálta -volt olyan h egyértelmű szexchatre azt reagálta hogy a másik fél önbizalmát erősítette(!) - és aztán azzal védekezett hogy ez neki nem volt fontos nem jelentett semmit. Arra a kérdésre hogy akkor miért csinálta mégis arra már nem tudott válaszolni. De nála sok idő elment erre, napi több óra face chat miközben gyerekeink voltak...
#1 és #3: ostobák vagytok. A #3-as legalább leírja a saját példáját. De szinte nulla infó alapján ítéltek, egyáltalán nem a kérdező helyzete, hanem a saját kivetített sértettségetek alapján.
Kérdező:
Nyilván ilyenkor az az első, hogy az ember megsértődik, féltékeny lesz és/vagy kevésnek érzi magát. De ne engedj ennek, a cél legyen az, hogy a kapcsolat működjön (ha ezt akarod), és ha felismersz egy problémát, akkor az legyen megoldva.
Mint mindig, a tanács az, hogy beszéld meg vele. Nem számonkérve, nem vádolva, hanem csak azért, hogy megértsd, mit csinált és miért csinálta, mit jelent neki. Ha gond van a kapcsolattal, ha hiányzik neki valami, akkor derüljön ki most, és ne kelljen titkolózni, nyomozni, gyanakodni. Ha meg csak "ártalmatlan" szórakozásról van szó, akkor pedig adja meg a kellő megerősítést ahhoz, hogy ne aggódj emiatt.
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy ez nem baj, csak azt, hogy nem úgy kell kezelni, ahogy az #1-es és #3-as véglény tanácsolta.
Márpedig az ilyesmi szakítást érdemel és csak a hasonlóan gerinctelen férfiak mondják, hogy meg kell beszélni. Nem a kérdezőnek kell ezek után tepernie, ha valamit hiányolt a srác a kapcsolatból, neki kellett volna előtte szólni, mielőtt flörtölgetni kezdett más lányokkal.
Ártalmatlan szórakozás, lol, hát ne olyasmivel szórakozgasson senki, amivel megalázza a másikat.
Amúgy nekem is volt hasonló barátom és szakítottam is vele.
#4: én mindig rákérdeztem szépen nem őrjöngve...egy az, hogy megmutatni sosem volt hajlandó amiből jött az h titkol vmit.... de nálunk a chaten kivul elhangzott másnak az hogy "szeretlek" (úgy h nekem soha(!) nem mondta meg volt olyan sms egy exétől "mire készülsz, megcsalni a bnődet?..." Szóval igy utólag tudva mit csinált a hátam mögött évekig, írtam h azonnal elhagynám....
Fura de a mostani kapcsolatomban sosincs ilyen gond...
Hát, ha neked az már megalázás, hogy másnak is írogat, pedig te vele vagy...?
Tudod mit?
Rúgd ki!
Az a csávó jobbat érdemel.
#6:
>egy az, hogy megmutatni sosem volt hajlandó amiből jött az h titkol vmit
Értem és sajnálom, hogy így történt. Én mondjuk máshogy kezelném a dolgot, nem szeretem azt kérni, hogy mutassa meg a levelezését/chatelést. Viszont nem is titkolnám el.
Még egyszer: ettől még nagyon rossz tanács a kérdezőnek az, hogy azonnal szakítson. Szinte semmit sem tudsz a helyzetéről, és csak a saját rossz tapasztalataid alapján, felelősségtelenül írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!