Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a fiuk?
Figyelt kérdés
Szoval a tanács szerint cselekedtem. azzt ö már tudta, hogy szeretm, de csalodtama amit mondott. és sajnos ezt mondta nekem, hogy nem-e lenne kedvem vele szexelni? én azt mondta, hogy nem. és ö megkérdezte, hogy miért? merthát olyan jo lesz. Rájöttem, hogy lehet, hogy én nagyon szerettem azt a fiut, de engem nem. Söt a barátjával amikor ismerkedtem, másnap azt se tudta, hogy ki avgyok. Mivel részeg volt. Igy hát mennék más társaságba, de itt nincsen normális társaság. Probáltam minden erömmel elfelejteni, de mostmár miután megmondta, hogy ö azt akar vele, rettenetesen megutáltam.És probáltam megszeretni, a barátját, de azt mondta, hogy felejtsek el mindent, mert ö semmire sem emlékszik. Vajon elsz nekem egy normális barátom?már ez volr a második fiu, aki csinálni akart vele. És legalább nem félehetek attol, hogy mi lesz ha megtudják, mert én NEMET mondtam. Mit cslekedjek továb?2010. ápr. 5. 10:49
1/17 anonim válasza:
Talán mert a mai lányok nem tudnak helyesen írni! Inkább csapd fel A magyar helyesírás szabályai című örök klasszikus
2/17 anonim válasza:
Hát első lépésként járj be nyelvtan órákra.
3/17 anonim válasza:
"Aki az ajtómra pontos J-vel írja a hülyét, az menthetetlen..."
Keress normális embereket/társaságot, akik nem folyton részegek és nem csak a szexért kell nekik csaj...
Am meg álltalánosítás 2 idióta lapján kicsit merész...
4/17 anonim válasza:
Mit cselekedj? Tanulj meg helyesen írni és fogalmazni.
6/17 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a fiúk miért ilyen hülyék, de azt tudom, hogy te miért vagy hülye. A hülye szót helyesen ly-nal írják!
7/17 Neka válasza:
Basszus, ne a fiúkkal legyél már elfoglalva,hanem először is azzal,hogy ne égesd így le magad még egyszer.
Tanulj meg értelmesen fogalmazni, helyesen írni. Talán ha nem ilyen részeges fiúkkal ismerkednél, hanem a tanulással törődnél,akkor később teljesebb életet élhetnél.Illetve,ha nem lennél(már bocs,de jelenleg ez a helyzet)ilyen buta, akkor talán az épeszű, kulturált srácok keresnék a társaságod.
8/17 anonim válasza:
ilyen szöveget írni, ilyen híbásan a XXI. században....XD
10/17 Neka válasza:
Mindegy milyen nemzetiségű vagy(privátban jelezte,hogy olasz), ne foglalkozz ilyen fiúkkal,hanem az iskola és a tanulás legyen az első, így majd találhatsz később magadnak egy értelmes és rendes fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!