Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes vagyok/voltam es gyomorszajba rugtak a focimeccsen a labdaval? Ilyenkor elmehet a gyerek?
Teljesen kizárt.
Olyan védett helyen van, hogy egy ilyentől nem lesz baja.
Volt olyan nő, aki ejtőernyőzött, n nyílt ki az ernyője, rettenetesen összezúzta magát. Szó szerint nem maradt ép csontja! De akkor tudta meg hogy terhes, és a baba makk egészségesen született.
Szóval nyugi, ha beágyazódik rendesen, onnan ki nem jön 9 hónapig. :)
Biztos hogy nem. Amikor anyukám velem volt terhes, a 7. hónapban ráesett egy zongora, hasba szúrta egy rabló, elütötte egy busz, sőt még abortuszt is végrehajtottak, mégsem lett semmi bajom, olyan állatira védett helyen vagyok. Nem hiszitek? Akkor szerintetek hogy tudnám megírni ezt a választ ha meghaltam volna?
Magyarul: #1 +1
3-as
Felesleges poénkodni.
A medence védi a magzatot, a gyomorszáj máshol van, egy ilyen baleset nem okoz vetélést.
Ha meg mégis, akkor erős vérzés és görcsök kíséretében. Két vetélésem volt sajnos, tudom miről csacsogok. Nem itt irogatna, hanem hétrét görnyedve szenvedne a nőgyógyászaton.
Úgyhogy Dorciiikkaa kénytelen lesz abortuszra menni, ha meg akar szabadulni a nem kívánt magzatától.
Van még kérdés?
"Úgyhogy Dorciiikkaa kénytelen lesz abortuszra menni, ha meg akar szabadulni a nem kívánt magzatától. "
erről van itt szó,a mi sulinkban is sajnos bevett szokás volt hogy a csajok így akartak megszabadulni a nem kívánt kisbabáktól.
En nem akarok tole "megszabadulni" csakugy mondom....
Benne vagyok egy focicsapatban kapuskent jatszom es nem direkt rugattam magam gyomorszajba...
Hagyjuk már,hány éves vagy 16???
Értelmes nő,aki félti a magzatát nem megy focizni terhesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!