Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátnővel való kapcsolattartás. Miért?
Amugy minden kapcsolatot az exel meg kell szakítani.
minél kevesebbet látod vagy hallasz róla annál jobb
"a nagy szerelem után is egy albérletben maradnak."
Mert már nincs köztük szerelem, de azért néha szex igen. Van ismerősöm aki így csinálja, sőt, van aki mégcsak nem is egy albérletben lakik az exével, de azért néha összejárnak.
Én a 4-ből 2 exemmel jóban vagyok, de eszembe sem jutna, hogy lefeküdjek velük, pedig az egyik nagyon jó volt az ágyban. Egyszerűen nem váltunk el haraggal, és emberileg attól még bírjuk egymást, hogy a párkapcsolat életképtelen volt. Mi hamarabb rájöttünk, minthogy elkezdtük volna egymást marni és kikészíteni egészen addig, amíg meg nem utáljuk egymást.
21l
Szia!
Nem értem, miért olyan nagy baj az, hogyha két felnőtt emberben van annyi értelem, hogy nem utáják egymást csak azért, mert "ő az exem". Te soha nem váltál még el senkitől sem szépen, nem szeretted az emberi értékeit? Hogyha valakiben van egy csepp intelligencia, akkor fel tudja fogni, hogy ez igenis működőképes.
Figyelj, nekem az exem a legjobb barátom. Kollégiumban minden nap együtt lógunk, együtt eszünk (főzök magamnak és akkor már neki is) és egy csomó közös programunk van. Soha nem fogunk megint együtt lenni, mert tudjuk, hogy miért nem működött és miért lett vége. Ennek ellenére fontos a másik, és szeretjük egymást, mint mondjuk a testvérek. Igen, több ez, mint barátság, de semmi köze a szerelmi kapcsolathoz. Nekem van barátom, akit nagyon szeretek, akivel minden tökéletes és aki szintúgy volt olyan értelmes, hogy megértse mindezt. Nem féltékeny, és én sem csalom meg őt sehogyan sem. Az legjobb barátom (=exem) pedig éppen fut egy lány után, aki szerintem tök szép meg aranyos és mindent megteszek, hogy segítsek nekik összejönni.
Nagy a szeretet és a kapocs, és ez nem egy sima, felejthető barátság. Mindkét félen nagyban múlik, hogy hogyan alakul. Mi mindig betartottuk a játékszabályokat, és végig egymást segítettük a szakítás utáni időszakban is. Igen, ez furcsa, de létezik és igazi érzéseken alapszik. A barátom el tudja azt fogadni, hogy van egy másik ember (lehetne lány vagy fiú), akit szintén nagyon szeretek, de egészen máshogy, és én soha nem árulom el a bizalmát. És igazság szerint sokkal jobb barátok vagyunk, mint amilyen szeretők voltunk. Egy évet voltam vele, a legjobban mi ismerjük a másikat. Volt bennünk annyi energia és kitartás, hogy hosszú munkával és odafigyeléssel ástalkítsuk a szerelmi kapcsolatot.
Szóval igen, szerintem normális dolog tartani a kapcsolatot egy olyan valakivel, akivel szépen váltál el, nem bántott, és értékes embernek tartod, szereted (nem szerelemmel). De amúgy én rajta kívül a többi exemmel is beszélőviszonyban vagyok, igaz nagyon ritkán dumálunk, de akkor sem okoz semmi gondot.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!