Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előérzetem van. Mit tegyek?
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az elején voltak kisebb-nagyobb problémák azzal, hogy múltbéli "kapcsolata" nem hagyott minket békén, zaklatások, sms-ek. Ezek szerencsére aztán teljesen megszűntek, le lett zárva a dolog és a csajszi is lenyugodott, beletörődött.
A barátommal van egy közös csajszi ismerősünk, akivel általában együtt vonatoznak fel egyetemre és mindig szokott róla beszélni, mikor találkoznak. Egyszerűen nem nyűgölődtem azon, h kommunikálnak egymással.
Egy becsiccsentős hétvégén viszont illuminált állapotban bevallotta, h ők anno lefeküdtek egymással. Akkor mintha számomra az idő is megállt volna, mert életben el nem tudtam volna képzelni őket, h barátságnál bármi több is lehetne/lehetett is volna köztük. Szinte még lélegezni is elfelejtettem, de azt mondta, h jogom van ezt tudni. Bevallom, rosszul esett. Igaz, nincs sok közöm hozzá, meg részben örültem is, h elmondta nekem, de mégis ledöbbentem. Már a csajra valamiért nem úgy tudtam nézni... Aztán persze jöttek is a fura "dolog". A barátom mikor nálam volt, akkor ez a csajszi "csak úgy" felhívta a barátomat, h beszámoljon arról, h megjött a 8 km-es futásáról, és h reméli, h büszke rá! A barátom, h persze de ő most dolgozik éppen, nincs ideje. Dolgozik? Miért nem tudta azt mondani, h nálam van? Dühös és csalódott is voltam egyben. Akarva-akaratlanul is éreztettem vele, h mennyire csalódott vagyok. Elmondtam neki, h mi a gond, mondta, h igazam van, megérti. Akkor úgy éreztem utána, h minden oké.
Pár héttel később a telefonjában a chat meg volt nyitva és láttam a csajszival egy beszélgetést. Megnyitottam. Nem volt benne semmi érdekes, csak h véradásban nem tud-e segíteni stb. Ennyi volt. De azelőtt is biztosan szoktak beszélgetni, azok már nem voltak meg. Pár napja megint görgette a chatjét és akkor már ki volt törölve a beszélgetés. Ez azt jelentheti, h valamit titkol? Van okom gyanakodni? Egyszerűen rossz az előérzetem...
Vagy csak már magamnak beszélem be az egészet? Mit tegyek? Beszélgessek el vele a félelmemről? :( Mit tudok tenni?
Köszönöm szépen a sok választ! Hasznosak! Mindenkinek megy a zöld jelecske!
De még 1 kérdés!
Hogy hozzak fel az ilyen elméletileg már lezárt témát? Nem túl hisztis megint felhozni egy múltbéli témát és "hisztizni rajta"?
Hmmm :/ Egyszerre remegek, de már magamban ezt leszeretném zárni, sőt mással kapcsolatban is..Tömören leírom.
Az elején akiről szó volt zaklató csaj. A barátom azt mondta, h egész januárban 2x beszélt vele. 1x mikor segített valamit gépén beállítani, 2x mikor elmagyarázta neki, h mi együtt vagyunk ha tetszik neki ha nem. DE! Sok képet küldött gépéről és láttam, h beszélt a csajjal. Majd nem bírtam és belenéztem telefonjába. Ahogy sejtettem. Ők egész januárban, és február elejéig beszéltek. Még a csajnak is elküldte a féléves vizsgái átlagát, amit nekem is... De ezt azóta sem mondtam meg neki, h tudom, de azóta is azt vallja, h csak 2x beszéltek. Azt szeretném megtudni, h miért hazudott... Csak ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!