Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előérzetem van. Mit tegyek?
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az elején voltak kisebb-nagyobb problémák azzal, hogy múltbéli "kapcsolata" nem hagyott minket békén, zaklatások, sms-ek. Ezek szerencsére aztán teljesen megszűntek, le lett zárva a dolog és a csajszi is lenyugodott, beletörődött.
A barátommal van egy közös csajszi ismerősünk, akivel általában együtt vonatoznak fel egyetemre és mindig szokott róla beszélni, mikor találkoznak. Egyszerűen nem nyűgölődtem azon, h kommunikálnak egymással.
Egy becsiccsentős hétvégén viszont illuminált állapotban bevallotta, h ők anno lefeküdtek egymással. Akkor mintha számomra az idő is megállt volna, mert életben el nem tudtam volna képzelni őket, h barátságnál bármi több is lehetne/lehetett is volna köztük. Szinte még lélegezni is elfelejtettem, de azt mondta, h jogom van ezt tudni. Bevallom, rosszul esett. Igaz, nincs sok közöm hozzá, meg részben örültem is, h elmondta nekem, de mégis ledöbbentem. Már a csajra valamiért nem úgy tudtam nézni... Aztán persze jöttek is a fura "dolog". A barátom mikor nálam volt, akkor ez a csajszi "csak úgy" felhívta a barátomat, h beszámoljon arról, h megjött a 8 km-es futásáról, és h reméli, h büszke rá! A barátom, h persze de ő most dolgozik éppen, nincs ideje. Dolgozik? Miért nem tudta azt mondani, h nálam van? Dühös és csalódott is voltam egyben. Akarva-akaratlanul is éreztettem vele, h mennyire csalódott vagyok. Elmondtam neki, h mi a gond, mondta, h igazam van, megérti. Akkor úgy éreztem utána, h minden oké.
Pár héttel később a telefonjában a chat meg volt nyitva és láttam a csajszival egy beszélgetést. Megnyitottam. Nem volt benne semmi érdekes, csak h véradásban nem tud-e segíteni stb. Ennyi volt. De azelőtt is biztosan szoktak beszélgetni, azok már nem voltak meg. Pár napja megint görgette a chatjét és akkor már ki volt törölve a beszélgetés. Ez azt jelentheti, h valamit titkol? Van okom gyanakodni? Egyszerűen rossz az előérzetem...
Vagy csak már magamnak beszélem be az egészet? Mit tegyek? Beszélgessek el vele a félelmemről? :( Mit tudok tenni?
Hazudozik, titkolózik, kitörli az üzeneteit, állandóan ezzel a csajjal beszélget... Igen, van okod az aggodalomra, de valószínűleg már nincs mit tenni. Szerintem ő már fejben eldöntötte, hogy ezzel a csajjal lesz valami. Bármit csinálsz, maximum azt hazudja, hogy mostantól megjavul és folytatja máshogy.
Szerintem szembesítsd, kit érdekel, hogy kutakodtál? Nehogy megsértve érezze magát... Ha mégis, akkor szakítson. Még mindig jobb, minthogy melletted félrekefélget.
Ezt sajnos jól érzed... Akinek nincs titkolnivalója az nem törölgeti az üzeneteket, illetve mindig az a legveszélyesebb, akiről nem beszélnek (ez tapasztalat).
Valahogy ki kéne innen lépned, csak az a kérdés milyen indokkal, mert azt mégsem mondhatod hogy turkálsz a telefonjában... Legjobb lenne ha tudnál valakit, aki tud erről az afférról, és akkor ugye nem te kutattál, hanem mondták...
Vagy csak lepd meg egyszer a vonaton, vagy az állomáson...
Nem beszéled be magadnak a dolgot. Normális ember nem törölget beszélgetést, vagy annak részeit. Mondd meg neki, h vannak ezek a gondjaid, ha férfiból van, bevallja, h mit csinál, aztán világgámegy.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!