Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisz valaki a szerelem első látásra dologban?
Bizony h van .....
Nkem első látásra az volt vagyis nekünk :), teljesen más érzés volt mint bármely más csajnál ez vmi csodás érzés volt (megfogalmazhatatlan):D.....
Aztán jártunk 3 és fél hónapig,de szétmentünk 1 aprócska félreértés miatt(ami az én hibám volt),ezért nincs azóta bnőm (kb 1év 3hónapja nincs már senkim)mert még mndig őt szeretem,mindennap gondolok rá,és senki se tudja őt pótolni ..
Mi ez ha nem igaz szerelem?
2010. ápr. 4. 20:05
Volt már olyan velem, hogy megláttam egy fiút, és nagyon megtetszett, de még nem volt szerelem. Aztán kb. 2 hónap múlva ugyanabba a táborba mentünk. Ott rengeteg időt töltöttünk együtt. Ekkor szerettem bele. A tábor után egész nyáron nem találkoztunk. Ősszel viszont minden délután mentünk sétálni. Amint jobban megismertem, rájöttem, hogy ő nem is olyan amilyennek megismertem a táborban, vagy amilyennek gondoltam, amikor először láttam.
2010. ápr. 4. 20:05
Igen,de nálam ez mindig csak plátói szerelem marad.
2010. ápr. 4. 20:06
Én igen!:D Mert ha jobban ránézel, akkor megtudsz egy csomó mindent állapítani róla! Pl.: márkás cuccokat hord, és vasalja a haját: tehát valöszínűleg egoista, és mindedn csaj oda van érte
cigizik, és egy lány van a válla alatt: "műmacsó", és szinte már minden csaj megvolt neki, aki számít.....meg sok más, de ebből nem teljesen ismered meg, szóval, attol hogy egoista, még lehet jófej, szóval van olyan hogy szerelem első látásra, beleszeretsz a srácba, de lehet hogy a látszat néha csal, vagyéppen olyan, amilyennek látod!:D
2010. ápr. 4. 20:09
Igen, létezik. Egy verseny alkalmával láttam meg Őt. Utána ismerkedtünk, leveleztünk ilyesmi. És még mindig együtt vagyunk (közben szakítottunk, de ismét együtt) szóval most 11 hónapja :)
2010. ápr. 4. 20:24
Nem, baromság. Első látásra, azaz még nem tudod, milyen ember, csak külsőleg. Nem is értem, hogy lehet ilyenben hinni. Te meglátsz valakit, aki tetszik, már szerelmes is leszel? Lehet, hogy egy paraszt vagy gyilkos... Nem baj, akkor is szeressük!!!
2010. ápr. 4. 20:58
Ha nem tudnám, h nem én irtam az első kommentet, azt hinném én voltam. csak annyi a különbség, h én 8 honapja szenvedek és ő szakitott,de rajtunk kivül állo okok miatt (bár én magamat hibáztatom érte) Voltam már szerelmes előtte is , de meg sem közelitette ezt. és van egy olyan érzésem,h míg élek,egy ő kicsit mindig a részem marad. és egy olyan is, h mégegszer senkibe nem tudok igy beleszeretni (mármint első látásra) Max (ha volna) az ikertestvérébe, mert minden lányban őt keresem :( :( 21F
2010. ápr. 4. 22:21
Igen, de másodikra múlásban is.
2010. ápr. 5. 01:00
Múltkor suliban bejött a termünkbe egy lány és hirtelen olyan furcsa érzés töltött el. alig bírtam róla levenni a szemem. Pedig nem volt egy bombázó, de valami mégis megfogott benne. Talán ő is nézett, de nem mertem hosszabb ideig ránézni :D:$
2010. ápr. 5. 23:25
Pedig létezik, aki szerint nem, az nem tapasztalta még... 24 L
2010. aug. 10. 13:32
Kapcsolódó kérdések: