Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye, hogy kutyaként bánik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, hogy kutyaként bánik velem?

Figyelt kérdés

Ti mire gondolnátok a helyemben?

Szitu:

Van egy barátnőm már több hónapja, akivel soha nem mentünk el X szórakozóhelyre, mert ő utálja azt, erre:

Barátnőm elment X helyre bulizni, kikötötte, hogy nehogy ott legyek, mert ő a barátnőjével akar bulizni, és különben is; úgyis a vip-ben lesz, ahova nem mehetek be. De majd buli után találkozunk ( nagyon dekoratív, volt modell, kihivó ruhában volt).

Az este végefelé átjött arra a helyre, ahol én buliztam, és közölte, miközben egy kanapén ültem :szó szerint: Te most ottmaradsz, én felmegyek a barátnőimhez a vipbe, te oda nem jöhetsz fel, majd jövök.

(az este további részében sem került sor közös táncra)

Három kérdés:

Ti mire gondolnátok helyemben, mit csinálhat miközben bulizik?

Ugye, hogy kutyaként bánik velem?

Jogosan vagyok féltékeny?

2010. ápr. 4. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján kétség sem fér hozzá, hogy egy elkényeztetett h*lye p*csa. Ha ilyen csajod van, azt csak magadnak köszönheted. Volt modell, szép, igen? Ha neked ez az elsődleges egy csajban, akkor megérdemlitek egymást. Ha hagyod, hogy így bánjon veled, akkor is megérdemled.

20L

2010. ápr. 4. 17:50
 2/10 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy én őszintén szeretem őt.
2010. ápr. 4. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,hogy mit csinálhat lehet semmit csak tényleg a barátnőivel akart bulizni, de azt akkor sem így kell közölni.

Igen eléggé úgy bánik veled.

Szemét a csaj, nem mondom h ne legyen a barátnőivel, de akkor is ha egy helyen vagytok még egy tánc se... nem tudom én nem bírnám ki hogyha a barátommal egy helyen lennék hogy ne foglalkozzak vele is.

Jogosan vagy.

20/L

2010. ápr. 4. 17:55
 4/10 anonim válasza:

Én csak egy kérdést teszek fel neked. Te biztosan ilyen barátnővel akarsz lenni? Egyet mondok neked, a csaj szégyell téged.

Nem tudom hány éves vagy, de én biztos dobnám és keresnék magamnak kedves, odaadó lányt (hidd el nagyon sok ilyen van), még ha nem is modell.

38N

2010. ápr. 4. 17:55
 5/10 A kérdező kommentje:
24. nem azért vagyok vele mert modell volt, nem presztízskapcsolatról van szó.
2010. ápr. 4. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű. Te vagy a férfi a kapcsolatban ezt ki is kell mutatnod. Ha azt mondja hogy "te most ott maradsz" akkor te csak szimplán annyit mondasz hogy NEM és felmész vele. Csak mnegkell őt egy kicsit nevelni hogy tudja nem minden úgy van ahogy ő akarja.
2010. ápr. 4. 18:22
 7/10 A kérdező kommentje:

Ez történt.

Annyi még a sztorizhoz: egész este sms kapcsolatban voltunk.

2010. ápr. 4. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ez annyira gáz.
2010. ápr. 4. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Fú, gáz a csajod. Én tuti féltékennyé tenném a helyedben. Ha már szereted, úgy sem fogod otthagyni. Ez meg azt hiszi, hogy bármit megtehet veled. Na, akkor legközelebb kezd flörtölni egy csajjal, meglátod, a barátnőd egyből ott fog sertepertélni körülötted...nem megy el a vipbe...
2010. ápr. 4. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Papucs.

2. Hülye.

3. Még él(sz)?

2010. ápr. 5. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!