Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki tud nekem írni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud nekem írni olyan sms szöveget, amivel egy pasi tudtára hozhatom, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés

Szóval 17/L vagyok és van egy 25 éves srác, aki próbálkozik nálam. Kicsit szeretném jobban biztatni, mert azt gondolja, hogy le akarom rázni.

Szóval egy olyan sms kellene nekem, amitől kicsit beindul, de ne túl erotikusat, hanem olyat amiben érzi, hogy bejön nekem.

Előre is köszi!!! :DD

2010. ápr. 4. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
'úgy vágyom egy kedves, megértő jófej fiú társaságára aki ráadásul jól is néz ki...nincs kedved feljönni? ;)' nálam ez mindig bejön :D /vagyis azzal az 1 alkalommal bejött xD/
2010. ápr. 6. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
"Küldd el ezt az smst annak, akit szeretsz, akit utálsz, akivel le akarsz feküdni, akivel nem akarsz lefeküdni, aki tetszik és aki nem. S végül döntsd el, hogy te melyikért kaptad. ;)"
2010. ápr. 6. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

14:49-es vagyok, rákerestem google-ban, kiadta ezt a változatot, ez jobban hangzik. :D (Én csak emlékezetből írtam le.)

Ezt az smst küld el annak akit szeretsz,akit gyűlölsz,akit kedvelsz,vagy akit meg szeretnél kapni,aztán gondolkodj el azon,hogy te miért kaptad.

- XY-

2010. ápr. 6. 14:52
 14/16 anonim válasza:
78%
persze ha ez oylan egyszerü lenne ...kivülről az.... am meg ah te vagy ott.... nem találsz jónak semmit vagy ah igen mégse teszed meg.... én is épp egy oylan ehlyzetben vagyok h egy dupla szilveszter után az egyik nagyon bejön és csak aza gondd h nem tok felé közeledni mert nem hagyja... vagyis nem ugy mutatja ki h flegma meg nem ir ... hanem egyzserüen ... érzem...
2010. ápr. 6. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
57%

Gyakorlunk matekot?

Téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat

eloszthatnánk, és mi sokszorozódhatnánk!

vagy esetleg:

Hidd el te vagy minden álmom,

Minden éjjel testedre vágyom,

Ne szólj semmit fogd meg a

kezem,

És add meg magad:SZERETKEZZ VELEM!

2010. ápr. 6. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Gondolkodtam azon, hogy mi legyen köztünk és arra a döntésre jutottam, hogy semmi!!! se ruha, se levegő
2010. ápr. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!