Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetetek létrejohet kapcsolat egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú kozott? (a lány érettebb a koránál és legalább 16-17-nek néz ki)
nekem is 18 éves barátom van és boldogok vagyunk együtt :) ezzel a szex témával: meg ha igazán szeret tud rád várni
jah és a kapcsolat nem kortol függ hanem h milyen ember vagy :)
14/L
Attól függ, hogy az a 18 éves fiú mennyire érett a 14 éves lányhoz mérten (lehet, hogy a 14 éves lány érettebb a 18 éves fiúnál, tudok rá példát :S).
A másik pedig a szex, ami probléma lehet (neki még a pettinggel sem ártana, ha várna egy-két évet).
Ha mindkettő meg van oldva, akkor járhatnak. Szvsz ez a kapcsolat 90%, hogy kudarcra van ítélve -.-'
persze hogy létre jöhet kapcsolat 14 éves lány és 18 éves fiú közt. Kérdés az hogy mennyi ideig? 2 hétre? mert kb addig fog tartani. Ócska duma szerintem az hogy "ha szeret tud várni" miez???? valami Grimm mese? Hiába szeretek valakit ha nem kapom meg.... dobom. A 14 éves kis csaj rohadtul kíváncsi arra mennyi pasit tud össze gyűjteni 1 év alatt és próbára tesz lehető legtöbb pasit. Ha a kérdező pasi akkor szerintem korodhoz illőt keress (bár azok is meglepetéseket tudnak okozni hajjajj!!)
Ha a kérdező a kiscsaj 14éves. Akkor meg felejtsd el, hogy be fogja a pasid érni pusziszkodással. De nem baj ego növelésre természetesen jól jön egy 18 éves kandúr melléd.
20/F
Szia!
Persze, a barátnőm most töltötte be a 15-öt, én pedig lassan 19 leszek. Négy hónapja együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!