Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinetetek létrejohet kapcsolat egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú kozott? (a lány érettebb a koránál és legalább 16-17-nek néz ki)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 09:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nekem is 18 éves barátom van és boldogok vagyunk együtt :) ezzel a szex témával: meg ha igazán szeret tud rád várni

jah és a kapcsolat nem kortol függ hanem h milyen ember vagy :)

14/L

2010. ápr. 4. 11:07
 12/23 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ, hogy az a 18 éves fiú mennyire érett a 14 éves lányhoz mérten (lehet, hogy a 14 éves lány érettebb a 18 éves fiúnál, tudok rá példát :S).

A másik pedig a szex, ami probléma lehet (neki még a pettinggel sem ártana, ha várna egy-két évet).

Ha mindkettő meg van oldva, akkor járhatnak. Szvsz ez a kapcsolat 90%, hogy kudarcra van ítélve -.-'

2010. ápr. 4. 11:22
 13/23 anonim ***** válasza:
9:54 Ha esetleg olvasnád. A GyK azért van tele 13-14 éves kölykökkel, mert kíváncsiak, és itt bármit anoním megkérdezhetnek. Nap, mint nap találkozom velük, mert 6 osztályos gimibe járok, és állítom, hogy 20-ból egy a nem szűz, a magyarok körében.
2010. ápr. 4. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Én 15 (16.májusban) vok..a barátom 20...már kb 1 hónapja vunk együtt....és nem baj a korkülönbség...sőt .még talán jobb is h van...úgyh szertem egy próbát megér!!!
2010. ápr. 4. 11:38
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
ó, háát persze, a lány már annyira érett, h ugy néz ki, mint 1 14 és fél éves :) hiába sminkeled tul magad, stb. nem fogsz érettebb lenni fejben.
2010. ápr. 4. 16:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Ettől sokkal durvább kapcsolatokról is hallottam már, szóval egyáltalán nem vészes. Létrejöhet, már ha a fiú kedveli az ilyen korú csajokat :)
2010. ápr. 5. 23:25
 17/23 anonim ***** válasza:

persze hogy létre jöhet kapcsolat 14 éves lány és 18 éves fiú közt. Kérdés az hogy mennyi ideig? 2 hétre? mert kb addig fog tartani. Ócska duma szerintem az hogy "ha szeret tud várni" miez???? valami Grimm mese? Hiába szeretek valakit ha nem kapom meg.... dobom. A 14 éves kis csaj rohadtul kíváncsi arra mennyi pasit tud össze gyűjteni 1 év alatt és próbára tesz lehető legtöbb pasit. Ha a kérdező pasi akkor szerintem korodhoz illőt keress (bár azok is meglepetéseket tudnak okozni hajjajj!!)

Ha a kérdező a kiscsaj 14éves. Akkor meg felejtsd el, hogy be fogja a pasid érni pusziszkodással. De nem baj ego növelésre természetesen jól jön egy 18 éves kandúr melléd.

20/F

2010. ápr. 5. 23:26
 18/23 anonim válasza:

Szia!

Persze, a barátnőm most töltötte be a 15-öt, én pedig lassan 19 leszek. Négy hónapja együtt vagyunk.

2010. ápr. 5. 23:55
 19/23 anonim ***** válasza:
11:38 és vajon meddig lesztek együtt? lehetsz te májusban 16 éves de az érdeklődési körötök egy idő után nem fog egyezni.
2010. ápr. 6. 00:04
 20/23 anonim ***** válasza:
ez meg h "ha szeret akkor tud várni..." egy 18-19 éves srácnak azért már vannak igényei amit egy 14 éves aligha tud kielégíteni... az én korosztályomban is ritka a türelmes pasi nemhogy a 18-19 évesek körében.
2010. ápr. 6. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!