Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a mondások, viccek, poénok, kérdések amivel elcsábíthatok egy 14-16 év körüli lányt?
Figyelt kérdés
Talán írhatnátok témákat amikről belszélgetni lehetne.
Előre is köszi a válaszokat! :)
2010. ápr. 4. 02:10
1/7 anonim válasza:
az az igazság hogy mi nem ismerjük azt a lányt akivel beszélgetsz és én így személy szerint témát sem tudok mondani ebből kifolyólag
2/7 anonim válasza:
jó a segged, jó a cicid, etyepetyézzünk egy kicsit
3/7 anonim válasza:
van egy térképed? elvesztem a szemeidben
Elvesztettem a telefonszámomat, kölcsön adnád a tiedet?
olyan édes vagy, cukor ment a szemedbe?
stb :P
4/7 anonim válasza:
hiszel elsőlátásra a szerelemben??vagy sétáljak el előtted még 1x ??
5/7 anonim válasza:
Vegyél fel egy olyan nadrágot,amiből a zsebeket teljesen kitudod húzni,ha ezt megtetted,kérdezd meg a lánytól hogy puszilt már meg egy nyuszit a két füle között?ha azt mondja hogy nem..akkor mutass rá a művedre:D szerintem ez aranyos,persze nem mindenki érti a tréfát...
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
hmm nagyon szép szád van, jól mutatna benne a farkam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!