Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
jaj de sok értelmes válaszoló... pf szánalmasak vagytok!!!:S nem véletlenűl irogat ide, hanem mert segítségre van szüksége!!!barmok...
na figyu:
szerintem eléggé tetszel annak a srácnak pl magambólkiindúlva keresem annak a lánynak a társaságát aki nekem tetszik, rámosolygok, ránevetek és ált viszonozza (egy két baráti ölelés is előfordult már) ha meglátom valahol mindíg elkezdek mosolyogni mint egy idióta aztán rám mosolyog...
na de visszatérve hozzád: lehet tetszel neki (sztem biztos) csak kicsit félénk, ezért nem ártana (ha neked is bejön a srác) kicsit közeledni felé, szemezni vele, rámosolyogni stb.)
mert énis így vagyok vele-->nem merek kezdeményezni szóval ha neked is bejön a fiú akkor mindenképp próbálj meg felé "jeleket" küldeni (amit lehet h nem fog észrevenni, mert mi fiúk már csak ilyen hülyék vagyunk xD), de sok sikert és bajd írj h mi volt
ja am 15.5/Ff
első:13
harmadik,negyedik:no comment..
utolsó:nekem is bejön ő.már próbáltam vele szemezni de mikor találkozott a tekintetünk akkor elkapta a fejét és másfel figyelt.a mosolygás pedig mindennapos dolog.mert amikor próbál nevettetni akkor én mindig mosolygok.meg már vagy 2x mosolyogtam is rá:))
ok majd megírom és köszönöm nagyon hogy írtál:))
én vagyok a bizomos utolsó:D
azért fordítja el a tekintetét mert bizt kicsit (kicsit pf... nagyon:D) félénk és észre vette h észrevetted ezért zavarba jött
ebből az következik h tetszel neki hidd el tudom néha én is viselkedem így:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!