Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondta, hogy szeret még soha sem. Attól még szerethet?
Fél éve van barátom és még egyszer sem soha nem mondta, hogy szeret. Én már mondtam neki 1x szóba és írtam neki 2x. Egyikre sem reagált semmit. Még annyit sem, hogy én is téged. Nem tudom lehet túl türelmetlen vagyok mert amúgy meg minden ok. pl. ír olyant hogy millió csók stb. meg amikor vele vagyok ölel, csókol kedves stb.
Rákérdezni hogy szeret e nem akarok szeretném ha ezt magától mondaná. Vagy legalább azt mondaná én is.
Azért én az első félévünkben legalább hetente, de max havonta mondtam a barátnőmnek.
23f
Az a fontos,hogyan viselkedik veled.
Empatikus,kedves,segítőkész,őszinte...stb.
Az csak egy szó.
Ha nincs gond a kapcsolatotokban,akkor ne csinálj.
Lehet neki több idő kell,hogy kimondja,nem dobálózik a love-okkal.
Viszont amikor megteszi,annak súly lesz.
Szóval relax:)
Okés, szóval ne kérdezzek rá, hogy mit is érez irántam meg ilyen majdhogynem számon kérő jelleggel.
Igazad van amit írtál az mind igaz Rá.
Attól én még alkalom adtán mondhatom szerintetek? Mármint nem minden második chat elköszönés végén meg minden másnap :)?
A "3" a pont.
Van olyan férfi aki az életében jó ha egyszer kimondja, de folyamatosan érezteti.
Soha nem az számít mit mondasz, hanem mit valósítasz meg belőle. Ha jól bánik veled, érezteti veled, hogy fontos vagy számára(ez akár egy ölelés vagy csók is lehet), akkor semmi értelme nincs ezen kattognod.
Volt olyan barátnőm,aki hetente leírta mennyire szeret, de ebből semmit nem éreztem, az sokkal rosszabb!!!
38F
Az ember érzi,ha szeretik.Ha nem érzed, hogy szeretve vagy,akkor vagy fejleszted a kettőtök kapcsolatát(persze egyoldalúan nem lehet!!!!), vagy pedig vársz még egy ideig,hátha változik.
Te miért nem mondod neki, hogy szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!