Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez durvának számít?
Ha a barátommal összevesztünk,ő pedig nem engedett ki a szobából, szorította a csuklómat,ráncigált,az ágyra vágott?
Vagy ez belefér?
Nekem volt pofozkodós pasim, az is csinált ilyet és tőle nagyon nem volt oké. Agresszív volt és idegbeteg és nem is szeretett.
De hasonló jelenet volt már a jelenlegi párommal, de vele olyan volt, hogy a veszekedés közben itt akartam hagyni és nem akarta hogy elmenjek és megfogta a kezem és ahogy én rángattam, amiatt fájt.
De nem elfogadható egyébként. Remélem már most jelezted, hogy ez nagyon nem oké...
Ha most bizonytalan vagy, hogy mennyire gondolta komolyan, akkor várj, de ha még egyszer előfordul, azonnal dobd ki.
De legjobb lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy ő hogyan értékeli ezt a dolgot és akkor azonnal megtudod.
te tudod. te voltál ott.
te ismered.
ha vele is maradsz,brszelgess el vele,hogy még egy ilyen és soha többet nem lát. de azt tarsd is be..
legabbis en elsőre megbocsátanèk,hogyha tényleg megbánta.masodjara már nem.
ha nem is kért bocsánatot őszintén, akkor viszont szakitanèk azonnal.
Mondtam neki azt mondta nem fordul elő többet de miközben ráncigált azt mondta "ne menj ki,nem akarlak bántani"
Nem tudom ez jót vagy rosszat jelent-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!