Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit éreznél mit szólnál ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél mit szólnál ahhoz ha párod nem akarja a problémáitokat megbeszélni?

Figyelt kérdés

Felkínál egy alternatívát ami neked nem jo (hol éljetek) és közben magyarázod? mennyi baj van, alig találkoztok, soha nincs ideje, állandoan csak a mardoso hiány és ez nrm normális tavaly is ez volt, ezt nem lehet bírni.

Erre úgy tesz mintha meg se szólaltál volna. Kérdezi mi a vacsi etc.meg később is úgy tesz, mintha mi sem történne.

Ha nagy kegyesen válaszol valamire, kimerül abban, hogy szerinte te nem értesz semmit, mire közlöd h mert a kérdéseidre se válaszol. És megint nem válaszol.

Szerintetek mi van ilyenkor?

2016. márc. 20. 20:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha ilyet mondok h ugy érzem nem érdekli azert terel, egyszerűen anyyit mond rá, hogy "aha nem erdekel"ereztetve azt hogy ha igy erzem, nincs is ertelme mennem.

Elvegre logikus is, ki az aki menne olyan után akiröl ezt hiszi.

Annyit mondtam neki tegnap ugy erzem nem szamithatnék a segitsegere abban hogy ott uj eletet kezdjek erre azt mondta ha akarom ma megbeszeljuk.

Lassan ugy erzem a kerdes inkabb az, van e arra szuksegem h uj eletet kezdjek mashol.es ezt kell eldontenem.tehat felesleges rola beszelni mert szerintem csak ugy menjek ha nelkule is mennék amugy is (kulfold)

Szoval ha mindkettonk erdeke ugyanaz lenne.az tartana ossze csak minket.

2016. márc. 21. 06:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Szival amiért ilyen közömbösen reagál es nem ad bele "apait anyait "a kapcsolatba, ezért én nem tudok "felégetni"mindent érte.
2016. márc. 21. 08:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Haho van valaki?

Annyi volt a nagy megbeszélés hogy ne érezzem magam egyedül mellette ha költötök hozzá, szoval ne erezzem azt hogy uj eletet kezdeseben csak magamra szamithatnék.

És lezàrta ennyivel!pont!

Na erre megint hogy indulnék el??hogy részleteiben semmit nem lehet vele megbeszélni?

2016. márc. 21. 10:55
 14/14 Fish1 ***** válasza:
Nekem furcsa ez a hozzáállás, és az az érzésem, hogy így én nem mennék a helyedben. Az addig ok, hogy azt mondja, hogy nem érzed majd egyedül magad mellette, de barátokat szerezni neked helyetted nem tud. Ezt csak te tudod "intézni". Az addig ok, ha vannak barátai, akkor 1-2-nek bemutat, de lehet, hogy nem kerülsz ezekhez az emberekhez közel majd. Az is lehet, hogy igen. Engem mindenesetre zavarna, ha egy komoly témát 1-2 mondattal lezárna, mintha meg sem próbálná oldani benned a félelmet.
2016. márc. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!