Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szóltatok volna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltatok volna, ha a párotok direkt lenyírja a virágaitokat fűnyírás közben?

Figyelt kérdés

A kerítésnél vannak a virágaim, mindig morog mikor füvet nyír, hogy azokat a sz*rokat kell kerülgetnie. Ma délelőtt is ment füvet nyírni, és szóltam neki, hogy a virágaimra vigyázzon. És mikor végzett, láttam, hogy szinte az összeset lenyírta, ő azt mondta nem látta, és azt hitte az gaz... Nagyon mérges voltam, és még ő nem értette min vagyok így fölháborodva, szerinte eltúloztam, és azt mondta majd ültetek újakat.

Ti mit szóltatok volna, más nem akadt volna ki? Tényleg én túloztam el?

2016. márc. 20. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Becsüld meg, hogy lenyírja a füvet. Én általában ezt csinálom, amikor dühös leszek a barátomra. Átgondoltam, hogy másnak a párja le se nyírná a füvet, hanem nekem kellene. Szerintem főzz neki valami finomat, mondd neki, hogy köszönöm, hogy lenyírtad a füvet, de kérlek figyel oda a virágaimra, amik számomra fontosak. Nyilván emiatt nem hagyod ott a párodat, szóval jobb kedvességgel bebiztosítanod magadat, hogy többször nem tesz ilyet. (De füvet nyírni fog)
2016. márc. 21. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Elég szemét dolog volt tőle, ahogy #1-es írta: semmi véletlen, pont jól tudta, hogy mit csinál.

Ha freudista lennék, azt mondanám, igazából téged akar kinyírni, de csak a virágaiddal teszi.

2016. márc. 29. 08:52
 13/13 anonim ***** válasza:
ó a kis liliomtipró XDDD
2016. márc. 29. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!