Jók a kézi fűnyírók?
Figyelt kérdés
Van valakinek kézi fűnyírója, mint az arukeresős linken levők?
Tehát csak tolja maga előtt az ember a hengerszerű formát, mint egy fűnyírót, mégse kell neki áram vagy benzin.
Ezek tényleg levágják a füvet, vagy szánalmas teljesítményűek? Pl.: össze-vissza tépik csak a füvet, gyorsan kimegy az élük, stb.
2016. febr. 2. 18:56
1/1 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, csak azért válaszolok, mert más nem.
Azt olvastam valahol, hogy jók (nyilván a nagyon olcsó kínaiak kése nem éltartó), viszont csak akkor használhatóak, ha gyakran van nyírva a fű. Tehát 10 centit már nem lehet leszedni velük. Nagy területre szintén nem jók, már ha nem vagy valami válogatott sportoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!