Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy nem értek a nőkhöz?
25 vagyok. Nem volt még barátnőm.
Valahogy kissrác koromtól kimaradt az, hogy kapcsolatba kerüljek a nőkkel. Apámmal sem beszéltem soha ilyesmiről.
Sok mindenhez értek, művészetek, 10 éves korom óta gitározok, mérnök vagyok, és szeretek sportolni, olvasni. De a nőkhöz valamiért s*gg hülye vagyok, taszítottam is őket világ életemben.
Szeretnék barátnőt-feleséget-családot, de ez így nem hiszem, hogy fog menni..
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
Próbáld meg előbb csúnya lányokon.
Nézzél meg pár videót a neten.
Kérdezd meg lány ismerőseidet.
Amúgy gitárral a kezedben aztán a legkönnyebb leszopatni a tiniket, mert akkor még a zenész a sexy.
Később lesz az izmos..., majd a pénzes.
Öcsém, mi a fene bajod van? Mérnök vagy, ergo van eszed, gitározol= van mivel csajozni, sportolsz= jó fizikumod van, olvasol, felteszem művelt is vagy valamilyen szinten.
Nem értem... De ha neked nem megy, akkor én miben reménykedjek? Lelombozó ilyet olvasni... Ne csináld már, mert mindjárt felvágom az ereimet!
Jaj,olyan nincs,hogy pofára esel,ha ismerkedsz/beszélgetsz egy lánnyal.
:)
Nem értem mit lehet ott elrontani.Azt esetleg,hogy állsz előtte baambán és nem tudsz egy mukkot sem szólni,na az gáz. :D
Attól függ milyen helyen szeretnél ismerkedni,mert ha mondjuk könyvtárban,akkor nyilván nem arról kezdesz el hadoválni,hogy milyen jót buliztál az éjjel.
Ahj én annyi mindenről tudnék beszélgetni,igaz,talán mert imádok beszélni,de ha kell tanács akkor segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!