Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban ti szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban ti szoktatok közönségesen beszélni egymással? Mennyire "megengedett" nálatok az obszcén beszéd?

Figyelt kérdés

Ehhez hasonló szituációkra gondolok:

Egy hűvös szeptemberi reggelen egy kávé mellett az asztalnál:

Fiú: Basszus, már szeptember eleje van. Mit csináltunk mi egyáltalán május óta?

Lány: Hááát... végigkeféltük a nyarat, végigb#sztuk a nyaralást.

Fiú: Tartalmas nyarunk volt, b#szd meg.

2016. márc. 18. 20:30
1 2
 11/13 ~OnLány~ ***** válasza:
92%

Jaj ez a turcsi orrú szörnyeteg..

Szoktunk.Talán gáz,de néha még durvábban is. :)

Tudjuk,hogy a másik csak viccelődik.

Egyébként az ilyen beszédtől eltekintve szépen beszélünk egymással és mások társaságában is.

Csak vele szoktam ennyire elengedni magam,de szinte sokkal feszabadultabb is vagyok,ha néha káromkodhatok.

Mással azért nem szokásom,még ha dühös is vagyok,tűrtőztetem magam.

2016. márc. 18. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Hát az ilyen obszcén szövegekre én allergiás vagyok. Érdekes, mert egyébként nem...de a férjem nekem ne beszéljen olyanokat, hogy végigbasztuk és hasonló........
2016. márc. 19. 07:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk simán belefér. Bár hozzá tartozik, hogy mi több év haverság után jöttük össze, az adott haveri társaságban én voltam az egy szem lány, soha nem finomkodtak a kedvemért, a poénok 95% arra alapult, hogy mindenki szidott mindenkit :D (Egész életemben inkább fiúkkal haverkodtam, nem kell engem félteni)

Viszont ez csak addig működik, amíg mellette megvan a kölcsönös tisztelet, és mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez csak poén. Ha probléma van és komoly dolgon vitázunk, akkor soha nem beszélünk csúnyán a másikkal.

22/L

2016. márc. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!