Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan vannak itt akik vágynak egy komoly kapcsolatra?
Utolsó előtti, írtam levelet, nézd meg majd :D
utolsó, miért nem akarsz?
"utolsó, miért nem akarsz?"
Hát azért mert idősebb lánnyal nem járnék (volt már rá példa, és nem volt jó, legalábbis a vége már nem és nagyon számít a korkülönbség), a fiatalabb lányokat meg nem nagyon tudom értékelni (21 vagyok).
Sajnos az értelmesebb lányok 23-25 fölött kezdődnek. Biztos van aki fiatalon is értelmesebb, csak hát nagyon kevés és az is mind foglalt.
Sz.r ügy, várnom kell míg öregszem még egy kicsit. :D
ugyan, nem kell szerintem 'öregedned' még egy kicsit :) azért nem minden értelmes lány foglalt.. bár nehéz..
én se vagyok jobb helyzetben.. alsós szerelem, több is, és ennyi, most vagyok 16.. :D nem tudom, azt vettem észre, hogy aki helyes, az már általában bunkó, vagy foglalt, vagy meleg.. :D igen, ilyen is volt :D na majd remélem csak lesz vmikor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!