Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog az életedben?
Sziasztok!
Csak kiváncsiságból kérdem.
Fiúktól, lányoktól egyaránt várok választ, kortól függetlenül. :D
Többet is írhattok, amiket romantikusnak éreztek.
Köszi..:D
"KL"
A legromantikusabb... Hát, ezt az érzelmek is befolyásolják. 2 dolog jutott eszembe.
Az egyik 2005 nyarán, egy padon feküdtünk, pontosabban az akkori barátom ült, én meg az ölébe hajtottam a fejem, és úgy néztük a csillagos eget. Közben ő simogatta a hajam, az arcom, és dúdolt. :) Aztán én is elkezdtem dúdolni. :)
A másik pedig csak egy msnes beszélgetés volt. Nálam ment a kamera, a páromnál nem. Tehát ő látott engem, ahogy ülök az ágyon törökülésben. És egyszercsak elköszönt, én pedig kérdeztem, mi ez a nagy sietség. Hát, kiderült, h annyira hiányzom neki, h ki kellett lépnie, mert elkezdett sírni. Aztán csak meg akart ölelni... De monitoron keresztül nem lehet... :)
Hát, ezek.
Nekem eléggé filmbe illő jelenet volt, mikor még kapcsolatunk elején búcsúzkodtunk a barátommal, és zuhogott az eső, én már kiszálltam a kocsiból, és utánam jött, és ott a zuhogó esőben még egyszer hosszasan megcsókolt....nagyon jó erre visszaemlékezni. De a múlt héten meg azt mondta hogy nem tud nélkülem élni...na azt sem volt rossz érzés hallani.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!