Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legromantikusabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legromantikusabb dolog az életedben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak kiváncsiságból kérdem.

Fiúktól, lányoktól egyaránt várok választ, kortól függetlenül. :D

Többet is írhattok, amiket romantikusnak éreztek.

Köszi..:D

"KL"

2010. ápr. 3. 13:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
Amikor egy hűvös téli reggelen arra ébredek, hogy az ujjaival a karomon játszik. Hm.. Vagy a tavaszi csillagnézések.... :) (Jó romantikus alkat vagyok. :D)
2010. ápr. 3. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:

A legromantikusabb... Hát, ezt az érzelmek is befolyásolják. 2 dolog jutott eszembe.

Az egyik 2005 nyarán, egy padon feküdtünk, pontosabban az akkori barátom ült, én meg az ölébe hajtottam a fejem, és úgy néztük a csillagos eget. Közben ő simogatta a hajam, az arcom, és dúdolt. :) Aztán én is elkezdtem dúdolni. :)

A másik pedig csak egy msnes beszélgetés volt. Nálam ment a kamera, a páromnál nem. Tehát ő látott engem, ahogy ülök az ágyon törökülésben. És egyszercsak elköszönt, én pedig kérdeztem, mi ez a nagy sietség. Hát, kiderült, h annyira hiányzom neki, h ki kellett lépnie, mert elkezdett sírni. Aztán csak meg akart ölelni... De monitoron keresztül nem lehet... :)

Hát, ezek.

2010. ápr. 5. 12:56
 13/14 anonim válasza:
100%

Nekem eléggé filmbe illő jelenet volt, mikor még kapcsolatunk elején búcsúzkodtunk a barátommal, és zuhogott az eső, én már kiszálltam a kocsiból, és utánam jött, és ott a zuhogó esőben még egyszer hosszasan megcsókolt....nagyon jó erre visszaemlékezni. De a múlt héten meg azt mondta hogy nem tud nélkülem élni...na azt sem volt rossz érzés hallani.

L/23

2010. ápr. 5. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még tavaly ősszel az őszi szünet utolsó napján a szerelmemtől búcsúzkodtam, és egyik oldalról ott állt az apja a saját autójuknál, másikról meg a testvérem és az anyám a miénknél, mi meg a két autó közti szűk helyen ölelkeztünk, és amikor nem figyeltek ránk, egyszer csak magához húzott, és azt mondta, hogy szeretne megcsókolni, és hosszú percekig csak úgy öleltük egymást, és csókolóztunk. Előtte még sosem mondta ezt, és nagyon jól esett, meg maga a a közelsége is :)
2010. ápr. 5. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!