Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog az életedben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak kiváncsiságból kérdem.
Fiúktól, lányoktól egyaránt várok választ, kortól függetlenül. :D
Többet is írhattok, amiket romantikusnak éreztek.
Köszi..:D
"KL"
2010. ápr. 3. 13:21
1/14 anonim válasza:
balatonparton voltunk haverokkal, asszonyka meg meglepett egy rekesz hideg sörrel. majdnem megkönnyeztem . :D
2/14 A kérdező kommentje:
Ej majd eloladam mikor olastam xD
2010. ápr. 3. 13:29
3/14 anonim válasza:
kedd esti bajnokok ligája meccs előtt a barátnőm lepippantott, majd a meccs kezdetére hozta a pattogtatott kukoricát és a hideg sört. Mivel nyert a csapat újra lepippantott, majd ő is megkapta ami neki jár...
4/14 anonim válasza:
amikor dugtam a csajom és közbe véletlen a legjobb barátom nevét mondtam
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Miután összevesztünk és odamentem hozzá és mondtam ,hogy "szeretlek". Felkapott és megcsókolt.:$
L/16
7/14 anonim válasza:
egyszer lufival állított be a barátom, nagyon megörültem neki, megmutattam anyukámnak, amikor megláttam, hogy csak egy felfújt koton :d ciki volt anyukám előtt, de olyan aranyos gesztus volt tőle..
8/14 anonim válasza:
Az amikor először megláttam őt. Soha nem felejtem el a pillanatot, és azt amit akkor éreztem. Tudtam hogy ő kell, és senki mással nem lehetek boldog. Sajnos már évek óta nincs velem, és nem is találkoztunk, de az érzés még nem múlt el.
Hiányzol!!!
23/F
10/14 anonim válasza:
Amikor azt mondta: -Számomra mindig te vagy az első helyen... Nah ez nagyon jól esett.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!