Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legromantikusabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legromantikusabb dolog az életedben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak kiváncsiságból kérdem.

Fiúktól, lányoktól egyaránt várok választ, kortól függetlenül. :D

Többet is írhattok, amiket romantikusnak éreztek.

Köszi..:D

"KL"

2010. ápr. 3. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
balatonparton voltunk haverokkal, asszonyka meg meglepett egy rekesz hideg sörrel. majdnem megkönnyeztem . :D
2010. ápr. 3. 13:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Ej majd eloladam mikor olastam xD
2010. ápr. 3. 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
kedd esti bajnokok ligája meccs előtt a barátnőm lepippantott, majd a meccs kezdetére hozta a pattogtatott kukoricát és a hideg sört. Mivel nyert a csapat újra lepippantott, majd ő is megkapta ami neki jár...
2010. ápr. 3. 13:30
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
amikor dugtam a csajom és közbe véletlen a legjobb barátom nevét mondtam
2010. ápr. 3. 13:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Itt a blogom: [link]

találsz benne jópárat...(de persze nem csak azt...)

de sztem ez nyert:

[link] 2009/12/szeretem.html

2010. ápr. 3. 13:36
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Miután összevesztünk és odamentem hozzá és mondtam ,hogy "szeretlek". Felkapott és megcsókolt.:$

L/16

2010. ápr. 3. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
egyszer lufival állított be a barátom, nagyon megörültem neki, megmutattam anyukámnak, amikor megláttam, hogy csak egy felfújt koton :d ciki volt anyukám előtt, de olyan aranyos gesztus volt tőle..
2010. ápr. 3. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Az amikor először megláttam őt. Soha nem felejtem el a pillanatot, és azt amit akkor éreztem. Tudtam hogy ő kell, és senki mással nem lehetek boldog. Sajnos már évek óta nincs velem, és nem is találkoztunk, de az érzés még nem múlt el.

Hiányzol!!!

23/F

2010. ápr. 3. 14:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
14:19 Te kos vagy???
2010. ápr. 3. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor azt mondta: -Számomra mindig te vagy az első helyen... Nah ez nagyon jól esett.

20/F

2010. ápr. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!