Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul?

Figyelt kérdés

A párom külföldön dolgozik, hétvégéken van itthon. Néha elmegy haverozni, 4-5 órara, ami eddig ok. Viszont azon össze szoktunk veszni, hogy ő csak bejelenti nekem, hogy elmegy XYnal talizni... ha én ilyenkor azt mondanám, hogy ne akkor hanem mondjuk 2 órával később vagy holnap talizzanak (mert megoldható, ráérnek), akkor meg jön a duma, hogy én beszabályozom őt.

Pedig nem erről van szó, csak mondjuk én mást terveztem a közös időnkben, mint ő és rosszul esik, hogy ezt nem veszi figyelembe. Hogy neki csak az számít, hogy amit és ahogy ő eltervezett megvalósuljon.

Én csak annyit kérnék, hogy beszélje meg velem, ha el akar menni valahová, mert elvégre az én programomra is hatással van.

Fordított esetben én mindig megbeszélem vele. Neki sem tetszene, hogy ha pl. jönne haza én meg bejelenteném, hogy most barátnőzni megyek...

Akkor ő miért csinálja velem?

2016. márc. 15. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Valóban nagyon idegesítő vagy....

Felnőtt ember, oda megy ahova akar.

Talán a te programod annyira fontos, hogy azt nem lehet megvariálni?! Biztos neked is vannak barátaid, és te is találkozol velük úgy, hogy a párod nem szól bele. Ilyen emberből biztos nem kérnék, aki 4-5 órára enged a barátaimmal lenni, de nem mindegy mikor.

2016. márc. 15. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:

nem én engedem 4-5 órára, hanem ő akar annyit elmenni... nem egy haverozós típus. Nem azzal van a bajom, hogy elmegy, hanem, hogy velem nem beszéli meg és ha én akkorra mást terveztem és szólok neki akkor én vagyok a g*ci, hogy beszabályozom...

Múltkor pl. meg akartam lepni, hogy a kedvencét főzöm vacsira, kérdeztem hogy 7 körülre ér haza (mert az étel frissen lett volna jó) és kiakadt, hogy én megmondom neki mikor jöjjön haza... pedig nem azt mondtam, hogy "7re itthon legyel", hanem megkérdeztem, hogy a szokásos időben (ami a 7) jön-e...

2016. márc. 15. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Párodnak önbizalomhiánya van, s ez itt jön ki.
2016. márc. 15. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:

anyukájával is ilyen, nála arra is kiakad, hogy ha megkérdezi hova megyünk... nem ellenőrizgetésből, csak kérdezi...

Azt még hozzátenném hogy a párom álma volt, hogy kint dolgozhasson, amit én "szó nélkül elviselek", de emiatt van hogy kevesebb az együtt töltött időnk, amit én szeretnék hasznosan eltölteni nem úgy hogy itthon malmozok rá várva, mert ő nem kérdezi meg, hogy mit terveztem vele a hétvégére...

2016. márc. 15. 22:32
 5/5 Fish1 ***** válasza:
Ha sosem alkalmazkodik hozzád, akkor önző. Találjátok meg az arany középutat. Beszéljetek erről. Ha ez nincs rá hatással, csináld meg egy párszor ugyanazt vele, amit ő csinál. Akkor talán észbekap.
2016. márc. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!