Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titteket nagyon zavar ha egy lány szemüveges?
Figyelt kérdés
Mármint lenne valami baj vele?
Értelmes válaszokat kérnék!
Előre is köszönöm.
2010. ápr. 2. 20:34
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de nem merem kipróbálni,nem tudom félek tőle:S
2010. ápr. 2. 21:31
12/20 anonim válasza:
Engem nem, szex közben úgy is lekerül, és legalább nem látja, hogy nem vagyok egy adonisz.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...nem hittem volna,hogy ennyire nem érdekli senkit,hogy egy lányon van-e szemüveg vagy nincs:D Jó hallani:)
2010. ápr. 2. 22:42
14/20 anonim válasza:
ha nem sztk-s, és jól áll rajta, akkor még szexi is :D
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi szintén a választ!:D
2010. ápr. 3. 08:19
16/20 anonim válasza:
tegnapi 20:40 es vagyok és a 20:51 es kérdésedre a válasz:
ilyen a "pezsgősüveg alja" tipusu szemüveg:
Ha nem ilyened vagy hasonlód van akkor no problem. :D
17/20 A kérdező kommentje:
Fúj,dehogy ilyen.Őszintén mondom megláttam a képet a hányinger jött rám,ne értsetek félre,de olyan csúnya az a szemüveg...Köszönöm az információt!
2010. ápr. 5. 04:11
18/20 anonim válasza:
Eggyáltalán nem zavar mert a volt barátnőm is szeüveges meg a mostani is az és eggyáltalán nem idegesít mert én is sajnos szemüveges vagyok. És még a idén feleségül fogom venni.
19/20 anonim válasza:
De néha azért leveszitek a szemüveget, nyugtass meg minket.
Kérdezőnek: semmi baj a szemüveggel.
20/20 A kérdező kommentje:
Hát,nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt,mert sokat jelentenek ezek a pár szavak,akár hiszitek,akár nem:D
Jó tudni,hogy van olyan valaki aki szemüveges,és lassan már az esküvője lesz:P
2010. ápr. 7. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!