Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret, vagy csak szeretőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, vagy csak szeretőnek kellenk neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel találkozgatok már hetek óta,eleinte csak vonzódást éreztem,de már szeretem.

Azóta már voltunk többször együtt,van párja,de most készül elhagyni,félek,hogy csak szeretőnek tart és semmi komolyat nem akar tőlem.

Nekem nagyon fontos ő,nagyon szeretem ,nem akarom,hogy második legyek az életében,nem bírnám tovább csinálni ezt.

Úgy érzem szeret,úgy viselkedik velem utánna,mintha a párja lennék,összebújunk,beszélgetünk nagyon sokat,elmegyünk ide oda....de nem értem,mire vár,meddig húzza ezt így még...

Nem tudom mit higyjek....

2010. ápr. 2. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj ha két héten belül nem szakítanak,akkor csak szeretőnek kellesz,de addig amíg nem szakít a barátnőjével,addig NE FEKÜDJ LE VELE!
2010. ápr. 2. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:

háát lehet hogy drasztikus a válasz de mond neki hogy van egy srác akinek nagyon tetszel és érez irántad valamit és ha ez így marad akkor hagyjuk abba azt ami kettőnk közt van. ha tényleg akar tőled komolyabban valamit a sexen kívül akkor úgyis lépni fog ha nem akkor meg úgyis elhajt és otthagy :S

remélem sikerült ötletet adnom

2010. ápr. 2. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Te magad írtad, hogy nem szeretnél második lenni, jelen esetben viszont az vagy. Nem éri meg másodiknak lenni, szerintem lépj ki a kapcsolatból. Amennyiben tényleg szeret és ki akar lépni a kapcsolatából akkor megteszi és téged választ. Viszont, ha nem így lesz akkor tudni fogod, hogy mi is volt a szereped az ő életében.

A helyedben én elé állnék és megmondanám neki: szeretek veled lenni, jól érzem magad veled, de nem akarok második lenni.

A lényeg, semmiképp ne legyél erőszakos, és ne direkt állítsd választás elé, ne érezze magát csapdában.

2010. ápr. 2. 20:29
 4/7 anonim válasza:
Hát szerintem ott szúrtad el hogy elég hamar odaadtad magad! Nem vesz komolyan. Mondhattad volna hogy majd akkor mikor már szakítottál a csajoddal. Szerintem probáld inkább hanyagolni ha tényleg kellesz neki akkor hipp-hopp othagyja a csaját én utánnad megy!:)
2010. ápr. 2. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Az elején még én sem gondoltam annyira komolyan,kedveltem jó volt vele lenni persze,de ez az idő múltával egyre komolyabbra fordult,legalábbis ami engem illet....
2010. ápr. 2. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerősként se találkozz vele, amíg hivatalosan kapcsolatban van.
2010. ápr. 2. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
(és nem veled)
2010. ápr. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!