Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szeretőnek lenni? Meddig működhet ez így?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Én csak azért vállaltam be, mert az illető fiú után régóta csorgott a nyálam, és azt gondoltam, ha csak ennyit kaphatok belőle, az nekem jó. A barátnőjét nem ismertem, sose láttam. Végül is mi is szétmentünk, és ők is, de ez várható volt. Szóval azzal számolni kell, én is azt tettem, hogy még ha szakítanak is, szerintem nem a 3. fél lesz a befutó. Egyébként sztem a szeretőnek jutnak a jó dolgok, mert vele már csal lazít, a "szennyest" meg az asszonnyal rendezi, de akkor sem kellemes státusz. Másért nem vállalnám be.

25/L

2009. máj. 25. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
úgy értem csak lazít, nincsenek kötelezettségek, nem kell elszámolni az idejével stb.
2009. máj. 25. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ja, és ez 3 hónapig ment így, de van akinek megy évekig. De egy normális nő szerintem ezt nem viseli el sokáig.
2009. máj. 25. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

én már 3 éve vagyok ebben a szerepben, néha hiányoznak azok a dolgok amiket egy legális kapcsolatban lehetnek, de ez akkor sem működne ha nem volna férjnél, mert elég nagy közöttünk a korkülönbség. Ha újból kellene kezdeni én akkor is így döntenék.

23/f

2009. máj. 25. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
én két évig voltam szerető, aztán egy év együttélés után már a felesége vagyok 10hónapja:-) Mikor összejöttünk kb 2-3hónapot adtunk magunknak. Ahhoz képest...
2009. máj. 25. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Ja amúgy rettenetes dolog, mégegyszer biztos nem mennék bele. De soha nem volt erőm elhagyni. Persze mki azt mondta, hogy úgyse lesz vele, meg úgyse fogja soha elhagyni a párját, de mégis...
2009. máj. 25. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Szeretőnek lenni idegrendszer és lélek kérdése. Ha nem húzod fel magad olyanon, hogy nem tud mindig veled lenni, illetve ha nem csinálsz lelki problémát a helyzet feldolgozásából, akkor az élet egy igen kellemes oldalát ismerheted meg.

Amennyiben az igaz szerelmet keresi így valaki, rossz úton jár (hazugságra nem épülhet ilyen), ha becsületes akar maradni a 3., akkor ez szintén nem működik.

2009. máj. 26. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Aki szeretô az k....va persze csak ha ô maga is tudja hogy szeretô!
2009. máj. 27. 19:34
 9/10 anonim válasza:
54%

attól még hogy szerető valaki, nem jelenti azt hogy k..va. én is az vagyok pár hónapja.. nyáron szinte naponta láttuk egymást most meg jött a suli és van hogy két hétig nem sikerült találkozni. nincs erőm elhagyni, mert szeretem. és eszméletlenül fáj mindennap. soha többet nem megyek bele ilyenbe, aki gyenge lelkileg, az szép lassan tönkre tud menni egy ilyen kapcsolatban..

minden lánynak azt ajánlom, hogy ne vágjanak bele ilyenbe, és minden ilyen pasi elől meneküljön !!!!!!!

L

2009. szept. 25. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos én úgy kerültem bele a szerető szerepkörbe, hogy nem is tudtam róla, hogy már párkapcsolatban, vagy házasságban él az illető. A mai napig tagadja, végül nemrég megszakítottam vele a kapcsolatot, de még mindig szeretem. Ha tudok róla, hogy már foglalt, akkor soha nem lett volna több köztünk plátói kapcsolatnál. Elég nehezen megy a dolog feldolgozása, de a másik elvesztése legalább ilyen fájdalmas...
2010. febr. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!