Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha ezt mondaná a párotok:"Azt csinálok, amit akarok. "?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 00:45
11/15 anonim válasza:
Én szoktam ezt mondani a páromnak, ha nagyon kiakadok rá, olyankor megijed, hogy mi van.
12/15 anonim válasza:
Mit szólnék? Igaza van. De én nem is szoktam korlátozni, eddig ezt a mondatot még sosem kellett hangosan kimondani egyik exemnek sem :D
13/15 anonim válasza:
"Akkor csinálj úgy mint a festék és menj a fenébe"
Amúgy libsik varázsmondata ez szóval nem sokáig lennénk jóban.
14/15 anonim válasza:
Párja csak a zoknimnak van de egyébkét is azt csinálok amit akarok nekem senki nem mondja meg hogy mit csináljak és azt se hogy mikor.
15/15 anonim válasza:
#10-es... Ez zseniális, imádom :D
Egyébként a kérdésre válaszolva, ez az esetek többségében duzzogás, vagy a korlátozás elleni lázadás. Ha duzzogás, akkor megpróbálom kideríteni az okát, vagy ha komolytalan az ok, akkor elviccelem. Ha korlátozásra adott válasz...akkor azt hiszem nekem kéne elgondolkodnom, hogy miben és milyen okból akarom a másikat korlátozni, és ezt a problémát megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!