Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok arra hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok arra hogy ha a párotok bejelentené hogy nyaralni megy 4 fiú és 1 lány társaságában NÉLKÜLED?

Figyelt kérdés

A vicc az hogy annak a lánynak megy a párja is. S a barátnőmre tuti rámászna a 3 pasi. Bármennyire is mondogatja h nem... Pasiként 4 nap alatt simán beprobálkazna mindegyik. Nme akarom őt engedni. Mit tegyek? Én nem mehetek vele mert nyári egyetemre megyek, szval egész nyáron nem látom személyesen

24F a lány 19L

2016. márc. 12. 20:13
1 2 3
 11/23 omba ***** válasza:
76%

Szóval szerinted egy ribizlivel vagy együtt?

Az az "engedem" "nem engedem" dolog nagyon nem párkapcsolati szöveg, fiútól eddig nem hallottam ugyan, de így se.

Azt írod most is kerülgeti valaki, ő meg leszarja, de azért parázol, mert az még feszt kerülgeti?

Én sohasem aggódok azon, hogy a barátnőm hova megy, kivel - engem szeret, aztán, hogy mások mit szeretnének, az meg az ő dolguk.

2016. márc. 12. 21:28
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem kerülgetnének sokáig, elég gyorsan megértené, hogy nekem ő nem pálya.

Persze lehet nyöszörögni és aranyoskodni is az egyértelmű beszéd helyett, de akkor eljön a kerülgetés ideje.

Ez egyébként nem csak innen egyértelmű, hanem amonnan is: akivel nem értetik meg egyértelmű szavakkal, hogy esélytelen, az próbálkozni fog. Miért nem egyértelműbb a lány? Fontos a szavakon kívül a hangsúly és arc, pillantás hitelessége is.

Válaszul, nem tudsz mást csinálni, tehát hagyd nyaralni, ha te fogsz tudni közben tanulni és befogadni a tudást.

Ha rinyálsz és aggodalmaskodsz neki, azzal csak magad ellen vagy, legyél vonzó a viselkedésedben, akkor nem fantáziál majd nyáron a (még) másik szobában alvó Jancsiról, hogy ő mennyire férfias.

2016. márc. 12. 21:52
 13/23 A kérdező kommentje:
Amúgy tuti h elleszek vüi csajjal. Sajnos én ilyen vagyok. Ezért ha megcsal nem akadok ki.
2016. márc. 12. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
"Egyébként tuti, hogy elleszek vmi csajjal"...Gratulálok. És még te nem bízol a barátnődben? Ide jössz picsogni, hogy elmegy a BARÁTAIVAL nyaralni, meg tuti rámásznak, de te meg eleve tervezgeted, hogy a nyári egyetem alatt csajozni fogsz. Szerintem jobban jár szegény lány, ha szakítasz vele és megkíméled magadtól.
2016. márc. 12. 22:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Üljön otthon, és kötögesse a stafítungját amíg te az egyetem alatt félredugsz. hát micsoda dolog hogy ő nyaralna a barátaival.

hmm

A kérdés első részére: saját magamból kiindulva, ha maga George Clooney jönne oda hozzám, hogy egész éjjel lefetyelné az osztrigámat, akkor se csalnék.

Pedig Mr.Clooney az Mr.Clooney.

Viszont hogy te két és fél hónapig nem bírsz csomót kötni a himbilimbidre, az szánalmas.

Remélem elkapsz valamit és egy reggeli vizelésnél a kezedben marad!

2016. márc. 13. 01:10
 16/23 A kérdező kommentje:

Szexig nem jutnék el, de egykis tipitapi biztos lenne

Ezt a párom is tudja.

2016. márc. 13. 12:36
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

Undorító vagy. :"D

Szegény lány.

Ha neked lehet más bigéket tipitapizni, akkor neki is lehet egy kis kaland másik pasival! Így fair.

Ne picsogj itt, hogy mi van ha megcsal, mikor TE MAGAD mondtad, hogy hűséges, emellett TE TERVEZED hogy megcsalod.

A taperolás is megcsalás, a csók is..

Ehh, undi vagy.

2016. márc. 13. 14:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát ha így egyeztetek meg, akkor neki is szabad a tipitapi.
2016. márc. 13. 14:38
 19/23 ~OnLány~ ***** válasza:
68%

Kibújt a szög a zsákból.

Szóval te amúgyis elleszel a lányokkal,ő meg üljön otthon egész nyáron?

Most már megváltoztatom a véleményem,tényleg undorító vagy.

2016. márc. 13. 17:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem kommentelővel. Én is véleményt változtatok.

Elég gerinctelen vagy.

Ide jössz rinyálni,előadod nekünk hogy milyen rossz a barátnőd közben meg kiderül hogy te nem vagy hűséges. Amúgy minek vagytok együtt? Ő hűséges,de tudja hogy neked ez az belefér??? Ez nálatok rendes kapcsi???

2016. márc. 13. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!